Buršík (ANO): Část parkoviště bude sloužit pro potřeby stavby

16.03.2022 9:15

Výměna vodohospodářského majetku v Milínské ulici pokročila do druhé etapy. Nyní je stavba dočasně přerušena, pokračovat se bude po zprůjezdnění mostu v Plzeňské ulici.

Buršík (ANO): Část parkoviště bude sloužit pro potřeby stavby
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Do tří etap je rozdělena realizace vodohospodářského majetku (VHM) v Milínské ulici. První etapa, která se týkala spodní části Dlouhé ulice, je dokončena a stavba postoupila do druhé etapy přímo v Milínské ulici. 

Anketa

Prožije Evropa letní prázdniny už v míru?

32%
61%
hlasovalo: 41724 lidí
„Prvních pár metrů rozvodů v Milínské ulici je vyměněno, nyní by stavba měla postoupit dále. S ohledem na to, že je potrubí vedeno středem komunikace, bude třeba v rámci druhé a třetí etapy komunikaci uzavřít a dopravu vést objízdnými trasami. Toto bude možné udělat až v okamžiku, kdy Ředitelství silnic a dálnic dokončí opravy mostu v Plzeňské ulici a komunikace bude moci být opět zprůjezdněna i pro autobusovou dopravu,“ říká 1. místostarosta Martin Buršík.

Podle posledních informací, které město Příbram získalo od Ředitelství silnic a dálnic, by měl být zmíněný most plně zprůjezdněn do konce března.

„Výkopové práce v Milínské ulici jsou nyní s ohledem na výše uvedené skutečnosti dočasně přerušeny. Jakmile bude zprůjezdněný most v Plzeňské, bude se pokračovat s výměnou potrubí v úseku mezi ulicemi Dlouhá a Alešova, kde bude úplná uzavírka,“ dodal místostarosta Buršík.

Po dobu druhé a třetí etapy prací v Milínské ulici bude část parkoviště sloužit dočasně pro uložení stavebního materiálu. Jako náhradní parkoviště bude využíváno parkoviště na Flusárně.

V rámci druhé a třetí etapy dojde k úplné uzavírce, nejprve mezi ulicemi Dlouhá – Alešova, a poté Alešova – Mixova. Práce by měly být hotovy do konce srpna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

21:10 Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…