Kavij (KSČM): Nebudu mít přeci kunu v kurníku!

29.12.2022 4:31 | Komentář

V čase vánočním jsem zaslechl důrazný a ironický výrok jedné mladé manažerky firmy nadnárodní společnosti, patřící jednomu z kandidátů na prezidenta České republiky. Nebudu mít přeci kunu v kurníku!

Kavij (KSČM): Nebudu mít přeci kunu v kurníku!
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

An,  řeč je o Petru Pavlovi, který se snaží občanům vyprávět pohádky o své minulosti (s trpícím souhlasem vládní pravicové koalice, které komunistická minulost  P.P. tentokrát kupodivu nevadí) a slibující v případě svého zvolení republice vrátit řád a klid. 

Onu  kunu v kurníku představuje i další prezidentská favoritka Danuše Nerudová. Stejně jako Petr Pavel ani česká Čaputová se nechce vracet ke své minulosti, nejeví zájem a ochotu se vyjadřovat k problémům z dob jejího vedení Mendelovy univerzity.

O tom, že mainstream Danuši Nerudovou dlouhodobě připravuje na post historicky první prezidentky ČR, je zbytečné se zmiňovat. Ne náhodou měl 23. června 2022 v kinech premiéru film Prezidentka, vyprávějící o první české prezidentce. Filmové dílo, na jehož scénáři začal režisér Havlík pracovat již v roce 2016 (méně či více ovlivněn prezidentskými volbami v roce 2013, v kterých  Miloš Zeman porazil v druhém kole představitele pražské kavárny Karla Schwarzenberga) a v kterém pro hlavní představitelku Annu Geislerovou byla inspirací právě Danuše Nerudová.

Zdá se, že občanům ČR není zatím dopřáno, aby si zvolili prezidenta, který bude prosazovat jejich oprávněné zájmy a bude skutečným prezidentem ČR! Ani třetí z prezidentských kandidátů, těšící se v současnosti největší voličské oblibě, Andrej Babiš nepředstavuje totiž v současnosti zásadní změnu v mezinárodním směřování ČR. Byl to právě tehdejší premiér ČR Andrej  Babiš, který dne 7. 3. 2019 podepsal s tehdejším prezidentem USA Donaldem Trumpem společné prohlášení.

To mimo jiné obsahuje následující ustanovení, v kterém se mimo jiné uvádí:

Anketa

Odradil vás pořad s Babišem a dětmi od volby lídra ANO?

4%
82%
hlasovalo: 45030 lidí

  •     Dál pevně podporujeme svrchovanost a územní celistvost Ukrajiny a pokračování sankcí vůči Rusku.
  •     Stvrzujeme, že naše kolektivní bezpečnost vyžaduje, aby každý spojenec splnil svůj dvouprocentní závazek pro investice do obrany a pro modernizaci svých ozbrojených sil.
  •     Spojené státy a Česká republika prohlašují, že energetická bezpečnost je neoddělitelným pilířem bezpečnosti každého státu. Budeme spolupracovat při zkoumání možností, plynoucích z transformace energetických trhů, a zároveň podporovat zvýšenou energetickou diverzifikaci v Evropě a zajišťovat naši vzájemnou bezpečnost.

V době, kdy se Česká republika stále více ocitá v pozici  politické a ekonomické kolonie Západu, z vlasteneckých a pronárodních prezidentských kandidátů zůstává kandidát jediný. Bývalý velvyslanec v Rusku a na Ukrajině, Jaroslav Bašta, kterého nominovala SPD, a upřednostnila jej  tak před současným europoslancem Hynkem Blaškem, který  byl do září 2022 členem této politické strany.

Zda volit stejně jako při posledních prezidentských volbách v roce 2018 „menší zlo“ (Miloš Zeman se následně svým voličům mnohokráte „odvděčil“), nebo podpořit vlasteneckého kandidáta s vědomím, že jeho hlasy v prvním kole propadnou, je na voličích.

Ať již prezidentský souboj dopadne jakkoliv, všeho načase! Události v sousedním Slovensku na konci letošního roku, kdy došlo k pádu „protinárodní“ vlády, navíc s „bonusem“ v podobě zrušení koncesionářských poplatků od července 2023, sloužících k financování rozhlasu a televize, je inspirací a motivací pro stále narůstající počet nespokojených našich občanů se současnou proukrajinskou vládou Petra Fialy, zatahující ČR do válečného konfliktu! Mohutné protivládní demonstrace, započaté na podzim roku 2022, které budou pokračovat již 20. ledna 2023, a narůstající vlastenecké hnutí jsou příslibem a nadějí ke změně pro všechny naše občany, kteří chtějí žít v míru a bez obav ze své další finanční existence!

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…