Kobza (SPD): Je to volba mezi hrbolatou cestou a propastí

20.01.2023 21:09 | Ze sítí

Výzva na facebookovém profilu k účasti v druhém kole prezidentských voleb

Kobza (SPD): Je to volba mezi hrbolatou cestou a propastí
Foto: archiv
Popisek: Jiří Kobza

Iniciativa "Zachraňme náš stát", které jsem členem, vydala prohlášení k 2. kolu voleb:

Iniciativa Zachraňme náš stát (ZNS) není fanklubem Andreje Babiše. Zásadně odsuzujeme jeho kroky zejména v době koronavirových restrikcí a lockdownů, stejně jako následnou politiku jeho vlády v podobě distribuování kompenzačních nekrytých peněz, které roztočily inflační spirálu. Zároveň ale dobře víme, že si na mezinárodním fóru, včetně Evropské rady, mnohokrát dokázal bouchnout do stolu a zastat se zájmů České republiky.

Anketa

Přestřelil Babiš billboard „Nezatáhnu Česko do války“?

hlasovalo: 28743 lidí

Jeho protikandidát se horlivě hlásí k celé pokleslé progresivistické agendě, klimatickému šílenství a řinčení zbraní. Už dopředu inzeruje, že bude poslušným vykonavatelem cizích zájmů, jak byl ostatně celý život zvyklý.

U volební urny je každý sám za sebe. Volební akt je výsostně individuálním rozhodnutím. ZNS přesto prosí všechny zodpovědné občany, aby se nedali znechutit, aby ke druhému kolu prezidentské volby přišli a aby u toho zvážili, který z kandidátů je dosazován cizími silami, který z kandidátů nemá nebo snad i tají své názory, aby měl volné ruce ke službě svým loutkovodičům, a který naopak už nesl politickou odpovědnost, měl příležitost se vybarvit v dobrém i zlém a u nějž víme, co můžeme čekat.

Je to volba mezi hrbolatou cestou a propastí. Nenechme o své zemi rozhodovat ty, kteří budou mít větší motivaci přijít k volbám. Rozhodněme my. Nemáme to snadné. Ale svou odpovědnost přijímáme. Přijměte ji také.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.