Kolář (TOP 09): V ČR se pořád mluví a nic neděje. Zabavte Rusům majetek!

27.05.2024 12:05 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k majetku Ruska v ČR.

Kolář (TOP 09): V ČR se pořád mluví a nic neděje. Zabavte Rusům majetek!
Foto: Screen Prima CNN
Popisek: Ondřej Kolář na Prima CNN

Titulek v médiích. Lipavský: Rusko si brousí zuby i na náš region, klíčové je udržet ho co nejdál od hranic.

Ale jo, čte se to moc moc hezky. A se vším se dá souhlasit.  Ale jak už to tak bývá, jedna věc jsou líbivé fráze a silácké řeči, druhá věc jsou činy.

Pan ministr moc dobře ví, kolik domů má Rusko jenom v Praze. Všichni čeští politici taky vědí, že v Lotyšsku se s tím nemazali a problém s ruským domem v Rize vyřešili rázně a jednou pro vždy. Všichni ví, že Estonci chtějí ruský majetek zabavovat, a zákon už prošel parlamentem.

Ale v České republice se pořád mluví a nic neděje. Napsal jsem zákon, který by umožnil rusku zabavit majetky. Je připravený, stačí, aby ho někdo vzal na vládu, nebo o něm začal alespoň seriozně jednat. To se pořád nestalo. Pan ministr Lipavský zákon řešit nechce, protože to prý není záležitost jeho ministerstva, ostatní se taky dívají bokem.

Tak bych jenom rád připomněl, třeba i Pirátům, že zlobit se nad nedostatkem míst ve školách, můžou rodiče. Politici by měli tu situaci řešit. Což není tak složité, když je napsaný zákon, díky kterému můžeme rusku odebrat obrovskou budovu školy v Bubenči a udělat z ní školu pro české děti.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Likvidovat, zabavovat, odstraňovat ................, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseVierka , 27.05.2024 13:20:03
A co ještě? Ještě chce Kolář z TOP 09 stále posílat Ukrajince, utečence před vojnou a kyjevskými "činiteli" zpátky na Ukrajinu ??? Nejdříve je vítat s otevřenou náručí a sliby , že budou v bezpečí a nyní je vracet do jisté záhuby ? Odporné , zákeřné, hanebné . Křivák.

|  10 |  0

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Volba předsedy komise bude zřejmě složitější než v minulosti

17:04 Niedermayer (TOP 09): Volba předsedy komise bude zřejmě složitější než v minulosti

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k procesům v EP po volbách.