Krumer (SPD): Všichni ministři vlády dostali za úkol chválit pětikoaliční vládu

19.01.2024 6:23 | Komentář

Všichni ministři vlády dostali za úkol chválit pětikoaliční vládu. Vláda sepsala všechny svoje „úspěchy“, které však občané vidí okolo sebe, a vlastně je to seznam převážně neúspěchů, protože se to musí chápat obráceně.

Krumer (SPD): Všichni ministři vlády dostali za úkol chválit pětikoaliční vládu
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Jsou to zase jenom vládní vytáčky a lži. Zřejmě se jedná o tu likvidační činnost, která se jim povedla během dvou let jejich vládnutí. Vůbec se nemluví o jednotlivých položkách rozpočtu a jak šetřit. Hlavní jsou pro vládu války a jejich podpora, zbrojení a sypání našich peněz do zbrojařských a těžařských firem plynu z USA, získávaný neekologickým krakováním, a k nám voženým přes oceán, a předražený.

Taky sobě, poslancům, senátorům, prezidentovi, vrcholným politikům a soudcům v centru, a církvím. Těm přidali stoprocentní valorizace, ale důchodce v rozporu s ústavou a zákony okrádají, a valorizaci jim snížili na jednu třetinu. Taky posílání peněz do černých děr na Ukrajinu, vytváření nadstandardních podmínek nelegálním migrantům, ale především i vojenským zběhům z Ukrajiny.

Anketa

Bude Donald Trump v listopadu zvolen prezidentem USA?

89%
6%
hlasovalo: 26570 lidí

Cesty, jak ušetřit, jsou i zrušením senátu, snížením počtu poslanců na 120, místopředsedy sněmovny i senátu snížit na dva, náměstky ministrů na čtyři, zrušit politické náměstky, poradce ministrů na čtyři, výrazně omezit počet externích poradců, snížit počet státních úředníků na polovinu a na místa úředníků dát odborníky, transparentně vybírané výběrovou komisí konkurzem s paritním zastoupením polovinou z opozice a polovinou z vítězů voleb.

Řadu pravomocí I financí přesunout z centra na kraje, města a obce, kde nejvíceznají potřebu občanů v místech. Zrušit dotace na různé poradce, politické náměstky, nesmyslné a často pro nás škodlivé cestování politiků, které nám přináší více škod než užitku. Taky na politické neziskovky, instituce, divadla a jejich osazenstvo, které si na sebe svým neuměním nedokáže vydělat.

Rovněž nedělat naše zahraniční obchodní, sportovní a kulturní vztahy jednostranně prozápadně a nevyváženě, které nám škodí. Především podporovat iniciativu, aby se války ukončily, a jednat o míru. Taky neposlouchat škodlivé a likvidační příkazy od úředníků EU, které nás tlačí do vazalství bruselské EU a dělá z nás odbytiště jejich nekvalitních přebytků a levnou pracovní sílu.

Současná EU je zcela jiná než ta, do které jsme vstupovali. Proto by o setrvání v tomto v podstatě novém bruselském spolku měli hlasovat občané ve všeobecném referendu.

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…