Krumer (SPO): Jaká že to bude vláda?

28.10.2017 19:44

Trochu odlehčená fikce pro uvolnění v povolebním období.

Krumer (SPO): Jaká že to bude vláda?
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

Jaká že to bude vláda?

Bude svobodná, ale trochu jiná. Vláda postupně zruší v rámci snížení byrokracie všechny zákony, protože jsou zbytečné, když máme svobodu a EU, a ta nám je dodá. Podle Pirátů by měla postupně každá domácnost do čtyř let pěstovat konopí, aby voliči spokojeně konopí kouřili a neotravovali politické strany tím, že po nich budou vedle konopí chtít také volební program, a dokonce snad i jeho plnění. I když Piráti nechtějí do vlády, tak dodají Babišovi tým odborníků na konopí a na informační technologie. Připadne jim Ministerstvo zemědělství, a bude vyhlášen dotační titul na pěstování konopí namísto řepky, jak již v tisku naznačil jeden Pirát. Konopí budeme prodávat do celé EU, jako komoditu s vysokou přidanou hodnotou a tak postupně smažeme státní dluh. A v Bruselu, ale i ve V4 budou koukat, jak je zase jedna východní země převezla. Patříme sice na přední místa v Evropě v užívání omamných látek a alkoholu dětmi a mládeží, ale chybí tomu ta správná kvalita, abychom se stali prvními v Evropě i v kouření konopí dospělých. Na ministerstvu zemědělství bude proto k tomu ustaven speciální odbor „Konopí“ který bude pěstování a užívání konopí metodicky řídit, a zpracuje střednědobý plán, aby nás o toto významné přední místo nikdo nepřipravil. Jeho IT odborníci vytvoří speciální zakódovanou facebookovou stránku s názvem „Kdo konopí hulí, tak Piráty volí“.  Zde si bude moci každý občan pomocí zvláštního přiděleného kódu (bude v čipu ve speciálním Konopném občanském průkazu, vydaném každému českému občanu a jeho dětem od povinné školní docházky, nejenom proto, aby se dostal ke konopí, ale aby také byl kontrolován jeho pohyb, zda pěstuje a kouří konopí přesně podle manuálu) po jeho registraci, zdarma objednat semena konopí a k tomu dostane manuál, jak se má konopí pěstovat, sušit a užívat. Každý volič, zaregistrovaný na této stránce, tím dá hlas pirátům, který jim bude započítán v dalších volbách.    

Do školních osnov bude do hodin zpěvu zařazena písnička „Andulka konopí močila, žabka jí do kapsy skočila“. Aby se žáci o přestávkách nenudili a naučili se, jak mají po ukončení povinné školní docházky správně užívat sociální dávky, (větší dávky budou v rámci inkluze dostávat ti, kteří řádně nedokončí úplnou školní docházku) tak budou na chodbách již od základních škol umístěny také hrací automaty. Ty budou obsluhovat nepřizpůsobiví s praxí ve hrách na automatech, ze speciálních neziskových organizací, pod patronací Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, rovněž dotovaných ze státního rozpočtu. V péči MZE, jeho odboru Konopí, bude také založena nezisková organizace, která bude dotována z rozpočtu Ministerstva zemědělství. Tato nezisková organizace bude mít vzdělávací a rehabilitační středisko v nezákonně zabrané budově „Klinika“ v Praze. Nadále nebude respektovat rozhodnutí soudu o vyklizení budovy, bude zde pořádat školení, a také si tam budou moci chodit pro trávu ti, kteří nemají počítač a facebookovou stránku, aby nebyli diskriminováni.

V každé škole by se měli žáci základní školy nejprve na školních pozemcích s pěstováním konopí seznámit. Piráti založí další neziskovou organizaci a budou na školách působit jako asistenti pro inkluzi. Budou zřízeny kuřárny, zvlášť pro děvčata a pro chlapce, aby se neuráželi žáci s muslimskou vírou, a tam se budou učit kouřit konopí. Mezi školami budou organizovány soutěže a první desítka nejvíce zdrogovaných, postoupí na mistrovství Evropy. Na mistrovství deleguje rozhodčí Brusel a budou zde také pozorovatelé z Mezinárodního olympijského výboru, kteří posoudí, jestli nezařadí tuto disciplínu na Olympijské hry, protože část vrcholových sportovců, stejně nedovolený doping užívá a bylo by vhodné to také legalizovat. První tři ceny na ME budou dotovány jamajským rumem „Jack Daniels“, který nese název podle obávaného piráta, který masakroval Jamajku a vládl mořím v jejím okolí, aby se děti také poučily v historii. Pokud bude mistrovství Evropy úspěšné, tak bude tato disciplína zařazena do programu Olympijských her. Těch se ale nebudou i nadále smět zúčastnit sportovci z Ruska, protože jenom pro ně bude i nadále platit, že užívání dopingu je ve sportu zakázané.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…