Lachnit (ANO): Buduj záchodky, posílíš mír

17.07.2023 9:15 | Komentář

Víte, co je v dnešní velmi složité době největším problémem české společnosti? Pokud se domníváte, že zdražování či plíživé omezování svobody slova, mýlili byste se. Všichni totiž potřebujeme takzvané nebinární záchodky, v překladu toalety, kde pohlaví zas tak nehraje roli.

Lachnit (ANO): Buduj záchodky, posílíš mír
Foto: Vít Hassan
Popisek: JUDr. Petr Lachnit

Někteří politici z takzvaně konzervativních stran, což už je pouze mediální nálepka, se domnívají, že jejich promptním uzákoněním vyřeší snad poslední náš dluh vůči pokroku, bez něhož nelze žít. Kladu si otázku, jak vlastně lidstvo do této chvíle mohlo fungovat.

Takzvaná nebinární identita má v sobě zahrnovat všechny „gendery“, které nejsou zcela mužské ani ženské. Zkrátka záleží na vás, jak se zrovna cítíte, nebo jak se rozhodnete.

Anketa

Vadí vám, když nemůžete za zboží nebo služby zaplatit kartou?

38%
62%
hlasovalo: 41190 lidí

Kardinální otázkou je, jak takové záchodky prakticky uvést v život. Představte si běžnou školu, kde dodnes chodí dívky a chlapci čůrat zvlášť, jde tedy o dvě místnosti. Prostou matematikou musíme vyřešit dilema, zda záchodky zredukovat na jednu, nebo vytvořit třetí. První variantu asi můžeme vyloučit, protože všechny děti by se pak musely stát nebinárními, s čímž jejich rodiče mohou mít jistý problém. Druhá varianta pak znamená „hledání“ dodatečné místnosti, což bývá v školských objektech docela trabl. Nicméně lze zrušit nepotřebnou sborovnu, ředitelnu nebo kancelář školníka s vysvětlením, že každé novodobé „dobro“ přináší jisté oběti. Případné odpůrce prohlásíme za „pomýlence“, a je hotovo.

Česká republika je totiž příkladem prosperity a bezstarostného života. Senioři, „majitelé“ hypoték, podnikatelé či ostatní, na které se valí zdražování základních životních potřeb, v ní patrně nežijí. Přibývá politiků, kteří jejich starosti nevnímají. Odtrženi od reality mají pocit, že musí sloužit vizím, které nikdo nechce. Hlásají: Pojďme do toho. Svět bude opět spravedlivější.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstva mají být nejvyšší úřady státní správy, ne pašalíky

20:01 Okamura (SPD): Ministerstva mají být nejvyšší úřady státní správy, ne pašalíky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rezignaci ministryně Langšádlové.