Levová (SPD): Miroslav Poche jako eso ČSSD na ministerstvo?

25.06.2018 10:45

Povolební sebereflexe ČSSD žádná a ještě se nám její politici cpou do médií, kde naše hnutí SPD poučují a nálepkují? A co jejich hlavní předvolební programový bod „Antibabiš“? Za příslib ministerských koryt bod Antibabiš skončil v propadlišti dějin.

Levová (SPD): Miroslav Poche jako eso ČSSD na ministerstvo?
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

ČSSD nám do vlády navrhuje pana Miroslava Pocheho. Vysmívá se tato strana všem občanům? Pan Poche je vzorem politické nevyrovnanosti a člověkem, který mění své názory jako ponožky a porušuje své sliby. Pročítala jsem si jeho články a výroky za posledních 8 let. Jedno mají společné. Něco jiného sliboval před volbami a něco jiného po volbách udělal. A abych se nechovala jako někteří moderátoři a novináři z ČT, tak vám vážení čtenáři přináším ochutnávku konkrétních příkladů.

Poche 2015: „Evropské státy musí být vůči sobě i uprchlíkům solidární a já podporuji návrh nového relokačního schématu, podle kterého by mělo být přijato celkově 160.000 lidí, namísto původních 40 tisíc. Rada neboli členské státy, budou o osudech těchto dalších 120.000 lidí rozhodovat již příští pondělí.“

„Jednoznačně potřebujeme vytvořit ucelenou agendu o migraci a musíme začít současnou situaci řešit, otevírat legální cesty pro uprchlíky a umožnit jim pracovat již od prvního dne.“

Poche 2018: „Jediný způsob, jak se může Evropa chránit před migrační krizí, je efektivní ochrana její vnější hranice a stabilizování zemí, odkud migranti přicházejí."

Poche 2010 před volbami, Praha: „Nevidím v ČSSD nikoho, kdo by chtěl povolební koalici s ODS.“ Po volbách samozřejmě ČSSD koalici s ODS uzavřela.

Poche a jeho sponzoring ČSSD 2010: Podle vydání Hospodářských novin dal ČSSD skrytě peníze přes několik členů, kteří pak několikasettisícový sponzorský dar vykázali jako členské příspěvky.

Pro mě a hnutí SPD je tento člověk nedůvěryhodnou osobou. ČSSD je strana, která takového politika drží ve svých řadách a ještě ho tlačí na ministerstvo jako své eso. Celá tato strana je pro mě nedůvěryhodná, schopná slíbit za příslib koryta cokoliv.

https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Mgr-Miroslav-Poche-45971/clanek/Proc-potrebujeme-evropstejsi-Evropu-63778https://zpravy.idnes.cz/poche-dopis-cssd-migrace-0w8-/domaci.aspx?c=A180523_094223_domaci_kop

http://denikreferendum.cz/clanek/6459-lidr-prazske-cssd-poche-rezignuje-na-vsechny-stranicke-funkce

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…