Mašek (ANO): Už ta nová pravidla asi začínáme chápat

09.10.2023 13:09 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kontrole neoficiální části kampaně Pirátů a STAN před sněmovními volbami 2021

Mašek (ANO): Už ta nová pravidla asi začínáme chápat
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Úřad pro kontrolu financování politických stran začal řešit neoficiální část kampaně koalice Pirátů a STAN před volbami do Sněmovny v roce 2021. Úřad se zajímá, proč v novinách Náš region vycházely neoznačené PR komentáře a rozhovory s kandidáty Starostů. Řešili však prý jen oficiální reklamu.

Anketa

Dopadly slovenské volby dobře?

95%
hlasovalo: 36094 lidí

„Ano, úřad se texty v periodiku Náš region v minulosti zabýval a zabývá i v současné době,“ napsal Deníku N Jan Outlý, člen vedení Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran a politických hnutí (ÚDHPSH). Takže zabýval, nebo nezabýval? Neoficiální kampaň PIRSTAN řeší dva roky? Od roku 2021 řeší reklamu PIRSTAN?

Pan exposlanec z ODS František Sivera je prostě, jako šéf úřadu, na správném místě. Pohoda, klídek, tabáček. Dva roky se řeší dvoukolejné financování kampaně. Ale, hlavně neohrozit vládní koalici, že? Neuvěřitelné, co se tady děje!

Tak hlavně že Ministerstvo vnitra provedlo, díky protlačené novele, celou změnu úřadu. Přišel nový šéf a obměnili se i členové úřadu. Ministerstvo, při prosazení novely, využilo příležitost k provedení změn, aby nové vedení úřadu mohlo fungovat podle nových pravidel.

Podle nových pravidel. Už asi začínáme chápat, ta nová pravidla...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

6:23 Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

Jsme jedním z prvních politických subjektů, který začal hned od svého vzniku hájit ve velké míře opr…