Niedermayer (TOP 09): Přání míru dnes opravdu není pouhou frází

25.12.2022 8:38 | Ze sítí

Sváteční přání na facebookovém profilu

Niedermayer (TOP 09): Přání míru dnes opravdu není pouhou frází
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Luděk Niedermayer

Rád bych Vám všem, svým jménem ale i jménem těch, kteří se mnou pracují (část z nich je na fotce) popřál co možná nejpříjemnější prožití Vánoc a svátků spojených s koncem roku. Věřím, že užít si pár dní zaslouženého klidu po letošním roce všichni potřebujeme.

K Vánocům obvykle patří vedle přání klidu také mír. Ještě vloni jsme to považovali za samozřejmé, ale letošní rok nás bohužel vyvedl z omylu. Přání míru dnes v Evropě opravdu není pouhou frází. Nedaleko od našich hranic se totiž odehrává něco, co jsme si nedokázali ještě před pár měsíci ani představit.

Hodně složitý rok ale už pomalu končí a trochu s předstihem Vám přeji štěstí a zdraví v tom novém, který začne po prázdninách. Při příchodu na plenárku před pár dny zněla chodbou Evropského parlamentu Lennonova píseň Merry Christmas. Asi víte, že celý titul obsahuje i slova "war is over". Dnes to pro spoustu Evropanů neplatí, a proto jejich Vánoce nebudou tak krásné, jak by měly být. Ale doufám, že to nebude dlouho trvat, a "war is over", aspoň pro tuto absurdní a krutou válku, bude brzy platit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Říká člen , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMivoj , 25.12.2022 9:05:48
strany která plnou hubou podporuje zásilky zbraní magorovi co za potlesku blbu ze západu likviduje vlastní zem,,Ona podpora násilí a zabíjení už není trestná???

|  6 |  0

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě