ODS Bílina: Volte "pravou" rukou

20.01.2015 14:27

Občanská demokratická strana v Bílině vás srdečně zve k volbám.

ODS Bílina: Volte "pravou" rukou
Foto: red
Popisek: ODS, ilustrační foto

Vážení voliči,

přiblížil se den, kdy ne vlastní vinou budeme muset absolvovat „opravné“ volby a doufejme, že tentokráte to budou volby úspěšné. Věříme, že subjekty, které se podílely na volební blamáži, již u Vás nemají šanci. Je tedy dobré se rozhlédnout po dalších stranách a sdruženích a zrekapitulovat si, v kolikátém volebním subjektu se již objevují různí političtí turisté, kteří přebíhají ze strany do strany ve snaze konečně něco urvat. Je dobré se podívat, jaké zájmové skupiny stojí v pozadí jednotlivých subjektů a co sledují. Je dobré se zamyslet nad tím, zda stačí programovou prázdnotu nahradit populárními tvářemi z centrální politiky a rozdáváním koblížků.

V neposlední řadě je třeba se zamyslet nad tím, zda chceme poprvé v historii našeho města přivést k „vládě“ nad městem komunisty, když navíc někteří jejich kandidáti jsou strůjci neplatných voleb. Z předčasných povolebních jednání jasně vyplynulo, že mnoho stran a sdružení je k tomuto kroku připraveno. Možná se zdá, že je toto bezpředmětná obava, ale historicky je potvrzeno, že tomu tak není. Komunisté jsou vždy dobří jen do doby, než získají většinu v centrálních zastupitelských orgánech, pak teprve nastupuje jejich zvrácená ideologie v celé své šíři.

ODS je dnes stabilizovanou politickou stranou s jasným pravicovým programem, která jako jediná nemá v úmyslu spravovat naše město pod heslem „brát všem a dávat jen některým“. Myslíme si, že úkolem zastupitelů je dávat veřejné peníze tam kde slouží co největší skupině obyvatel, protože v principu jsou to vždy jen peníze občanů města.

Přejeme Vám mnoho štěstí a volte prosím „PRAVOU“ rukou. Vaše ODS Bílina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).