ODS Praha 5 míří na 21. pražský festival dračích lodí

12.05.2018 9:18

Závody na otevřené prodloužené ozdobené kanoi s dračí hlavou o délce 12,5 m získávají na stále větší popularitě. Letos se na nejstarší pražský festival dračích lodí ve Žlutých lázních, který startuje již zítra, chystá i tým ODS z Prahy 5, který si říká Modrá pětka.

ODS Praha 5 míří na 21. pražský festival dračích lodí
Foto: ODS
Popisek: ODS

V týmu jsou především kandidáti pro podzimní komunální volby a kapitánkou je ředitelka soukromého gymnázia a kandidátka na starostku Prahy 5, Mgr. Renáta Zajíčková. Tým startuje dnes první rozplavbou v 10 hod.

„Závodíme pro dobrou věc, a tak se moc těším, že 15 tisíc korun, které jsme věnovali Rotary Club Prague International půjde na humanitární a charitativní činnost spočívající v podpoře charitativních projektů pro rotariánský rok 2017-18“, prozradila kapitánka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…