Okamura (SPD): Evropská unie chce trestat odpůrce imigrace, islamizace a neomarxismu

30.01.2022 18:18 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k Evropské unii a její politice.

Okamura (SPD): Evropská unie chce trestat odpůrce imigrace, islamizace a neomarxismu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Evropská unie chce trestat odpůrce imigrace, islamizace a neomarxismu. EU si uzurpuje trestní pravomoc států a chce potlačit svobodu slova. Tak lze podle mě přeložit zprávu, že Komise EU předkládá iniciativu na rozšíření seznamu trestných činů EU tak, aby zahrnoval nenávistné verbální projevy a trestné činy z nenávisti, jak oznámila předsedkyně Komise Ursula von der Leyenová ve svém projevu o stavu Unie v roce 2020. Víme, že za EU a sluníčkáři za „nenávistné projevy“ a „rasismus a xenofobii“ označují i slušnou a věcnou kritiku imigrace, genderismu či homosexualismu.

Státy jako Polsko a Maďarsko, které chtějí hájit tradiční hodnoty, jsou pak unií trestány a perzekvovány. Odmítáme, aby EU zasahovala do suverenity národních států a odmítáme, aby potlačovala svobodu slova. Braňme se proti nové totalitě z Bruselu! Musíme odejít z EU, nebo nás zničí!

Místopředsedkyně pro hodnoty a transparentnost Věra Jourová (hnutí ANO) k tomu uvedla: „Nenávist nemá v Evropě místo, protože je v rozporu s našimi základními hodnotami a zásadami. Potřebujeme podniknout kroky na úrovni EU, aby byla všude v Evropě postihována stejným způsobem.“

Současně víme, že EU via facti prosazuje zaplavení Evropy imigranty. Eurokomisařka Ylva Johansson (bývalá komunistka) před časem řekla, že by Evropa byla bez masové imigrace daleko, „daleko chudší“, a vyzvala k otevření několika nových legálně průchodných cest, aby se počty migrantů ze třetího světa ještě zvýšily.

„Vždy existují pravicoví extremisté nebo rasisté a xenofobové, kteří by migranty rádi označovali za něco abnormálního, a ti by rádi migranty označovali jako ‚oni‘, to ale není pravda. Migrace je normální. Migranti jsou tu,“ řekla Johansson.

Komisařka pro vnitřní věci Ylva Johansson 24. září 2020 řekla: „Imigrace je součástí toho, proč náš kontinent prosperuje. Do Evropy směřuje hodně imigrantů a my je potřebujeme. My tyto lidi potřebujeme. Naše společnost stárne. Musíme však vytvořit nové cesty umožňující legální imigraci. Nejen pro kvalifikované pracovníky, ale také pro průměrnou nebo nízko kvalifikovanou pracovní sílu, která chce přijít do Evropské unie….“ Jasně vidíme, že EU otevřeně podporuje masovou imigraci.

Musíme odejít z EU, nebo nás zničí!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…