Okamura (SPD): Evropská unie je velký podvod od samého prvopočátku

19.03.2023 21:15 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k regulacím Evropské unie a jejich dopadům na ekonomiku

Okamura (SPD): Evropská unie je velký podvod od samého prvopočátku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí SPD Tomio Okamura

Evropská unie není pouze nedemokratická, je přímo protidemokratická. Na úrovni Evropské unie nemůže fungovat demokracie, protože neexistuje evropský „démos“, neexistuje evropský politický národ. Každý národ v Evropě má své vlastní tradice, historii, hodnoty, kulturu a sociální, zdravotní a ekonomický systém.

Kolik eurokomisařů lidé vlastně znají? Pravděpodobně znají předsedkyni Komise EU Ursulu von der Leyen. Češi znají Věru Jourovou, protože pochází z naší země. Češi znají pár českých europoslanců. To je ale asi tak všechno. Lidé se nejvíce zajímají o vlastní domácí národní problémy. Národní stát je optimální politická aréna a území pro demokracii.

Anketa

Měla by být Markéta Pekarová Adamová odvolána z funkce předsedkyně Sněmovny?

98%
2%
hlasovalo: 38685 lidí

Evropská unie je velký podvod hned od samého prvopočátku. Lidem se tvrdilo, že evropská integrace bude pouze o ekonomické spolupráci, ale ve skutečnosti vidíme, že je založena na politické centralizaci a globalisté a eurokraté chtějí vytvořit evropský superstát řízený elitami. Je to plánovaný podvod a můžeme se o tom dočíst ve skvělé knize Velký podvod – Skryté dějiny evropské integrace, kterou napsali britští autoři Christopher Booker and Richard North.

Rovněž víme, že lidé odmítli Evropskou ústavu, ale ta se vrátila zadními vrátky s tím samým obsahem, ale se změněným názvem jako Lisabonská smlouva. Podstata Evropské ústavy je v Lisabonské smlouvě jednoduše zachována použitím odlišné terminologie, aniž by se změnil právní základ. Francouzi a Nizozemci řekli NE Evropské ústavě, ale byli podvedeni. Irové odmítli Lisabonskou smlouvu, ale byli nuceni znovu volit, dokud nebyla Lisabonská smlouva přijata.

Ale nejde jen o formu, ale i obsah politik Evropské unie. EU se snaží členským státům vnutit kvóty na imigranty. Unie nám chce vnutit věci, které nechceme. Regulace Evropské unie jsou pro ekonomiku pohromou. Zelený úděl je katastrofa a bude stát biliony eur. Eurozóna je naprostý ekonomický nesmysl a je příčinou chudoby států jako Řecko, Španělsko a Itálie. Eurozóna není optimální měnovou zónou. Jedna společná měna nemůže sedět tolika tak rozdílným ekonomickým systémům jednotlivých evropských zemí.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

18:09 Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

Předseda vlády Petr Fiala vystoupil v úterý 23. dubna 2024 s projevem na 3. summitu Zdravotnického d…