Okamura (SPD): Když EU nemá na koho svést svou neschopnost, vybere si Rusko

10.04.2020 17:30

Komentář na facebookovém profilu k prohlášení eurokomisařky Jourové o ruském rozvracení západu

Okamura (SPD): Když EU nemá na koho svést svou neschopnost, vybere si Rusko
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Tomio Okamura

Evropská unie nás kritizovala za zavírání hranic, roušky musíme dovážet z Číny, Rusko pomáhá Italům a nyní Evropská unie a její eurokomisařka Věra Jourová (ANO) tvrdí, že Rusko vypouští dezinformace o koronaviru, aby rozvrátilo Západ. Když EU nemá, na koho by svedla svou škodlivost a neschopnost, vybere si Rusko. Ať Brusel radši mlčí! Dění okolo koronaviru a neschopnost EU jenom dokazuje, že bychom měli z EU vystoupit!

“Z Ruska se v době pandemie šíří stále více dezinformací, jejichž cílem je vyvolat strach a nervozitu ve společnosti” - v rozhovorech, které zveřejnily německá agentura DPA a španělský list El País, to řekla česká eurokomisařka Věra Jourová (ANO). Podle místopředsedkyně Evropské komise nicméně kvůli nedostatku důkazů nelze jednoznačně tvrdit, že za dezinformacemi stojí ruské úřady.

Takže Jourová nemá důkazy, a tvrdí takové věci? To bych podle její logiky mohl tvrdit, že ukradla miliardu, ale nemám na to důkazy… Neříká se takovým věcem křivé obvinění?

EU se snaží jen zakrýt svou neschopnost. A o rozvratu to povídejte Italům, kterým Rusko pomohlo!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…