Okamura (SPD): Otřesné informace ohledně organizovaného zločinu STAN. Demisi!

03.07.2022 10:48 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k hnutí STAN.

Okamura (SPD): Otřesné informace ohledně organizovaného zločinu STAN. Demisi!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí SPD Tomio Okamura

Každý den vyplouvají nové otřesné informace ohledně organizovaného zločinu, mafie a korupce ve vládním hnutí STAN Víta Rakušana. Z podnikatele Pavla Kose, který již nyní sedí ve vazbě, chtělo již v roce 2016 hnutí STAN udělat klíčového muže pro volební kampaň. Kose již dne 19. 2. 2016 představil místopředseda hnutí STAN a europoslanec Stanislav Polčák na zasedání pražského krajského výboru STAN jako nového člověka zodpovědného za získávání peněz, který nyní primárně pomáhá shánět peníze na kampaň Středočeského kraje a který bude jako poradce pro finanční plánování kampaně k dispozici i krajskému výboru STAN,“ píší policisté v usnesení o zahájení stíhání Hlubučkovy (STAN) a Redlovy skupiny.

Otřesný je v této souvislosti přístup premiéra Petra Fialy (ODS), který po poradě předsedů všech pěti vládních koaličních stran řekl, že nevidí důvod k rekonstrukci vlády. ODS, KDU-ČSL, Piráti a TOP 09 otevřeně kryjí organizovaný zločin a korupci hnutí STAN. Demisi!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

16:21 Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důsledkům zrušení povinné základní vojenské služby