Okamura (SPD): Vládní korupční kauzy si již všimli i v zahraničí

25.06.2022 17:14 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k praktikám organizovaného zločinu ve vládním hnutí STAN

Okamura (SPD): Vládní korupční kauzy si již všimli i v zahraničí
Foto: FCB
Popisek: Tomio Okamura

Na povrch vyplouvají další praktiky organizovaného zločinu ve vládním STAN Víta Rakušana - skupina kolem již zatčeného náměstka pražského primátora Petra Hlubučka (STAN) při domluvě o manipulování zakázek pražského dopravního podniku a přijímání úplatků používala šifrované telefony. Jeden takový měl i ministr školství Petr Gazdík (STAN) a komunikoval přes něj s hlavou skupiny, již zatčeným a obviněným podnikatelem Michalem Redlem.

Na základě aktuálních informací šly peníze lidí kolem hlavy organizovaného zločinu Michala Redla na stranická konta nejen STAN, ale i ANO a ODS. Informuje o tom Idnes. K tomu už není co dodat…

Pro svoje blízké styky s obviněnými a vazebně stíhanými náměstkem pražského primátora Petrem Hlubučkem (STAN) a lobbistou Michalem Redlem tento týden skončil Jiří Fremr, poradce europoslance TOP 09 Jiřího Pospíšila. Ze stejného důvodu musel rezignovat na svůj post ministr školství Petr Gazdík (STAN) a v dozorčí radě pražského Dopravního podniku místostarosta Prahy 9 Marek Doležal (TOP 09).

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

A například ODS obdržela od obviněného Michala Redla, který byl spolupracovníkem mafiána Radovana Krejčíře, a který je kamarádem europoslance STAN Stanislava Polčáka a ministra STAN Petra Gazdíka, sponzorský dar půl milionu korun!

Anketa

Je zákrok Fialovy vlády proti cenám energií dostatečný?

0%
98%
hlasovalo: 25849 lidí

Vládní korupční kauzy si již všimli i v zahraničí a píší o ní i zahraniční média. Vláda Petra Fialy dělá obrovskou ostudu všem našim občanům, teď těsně před předsednictvím ČR Evropské unii, které začíná od 1.července. V zahraničí si kvůli Fialově vládě o nás myslí, že jsme zkorumpovaná nedůvěryhodná země. Vláda poplivala image všech slušných lidí v naší republice!

Navíc, tento týden má kauza již prvního mrtvého. A po skončení jednání předsedů koaliční vlády Petra Fialy (ODS, STAN, KDU-ČSL, TOP 09 a Piráti) o aktuální mega korupční kauze vládního hnutí STAN, jehož nejvyšší představitelé jsou napojení na organizovaný zločin a mafii, někteří jsou již ve vazbě, premiér Fiala řekl: “Nevidíme žádné důvody pro rekonstrukci vlády a podobné kroky. Ministr vnitra a předseda STAN Vít Rakušan má důvěru koalice.“

Podle mého názoru je jediným řešením DEMISE celé vlády, která si vzájemně kryje organizovaný zločin, korupci a mafii. Měl by zasáhnout prezident Zeman.

A již v září budou komunální a senátní volby - přijďte k volbám vyjádřit váš názor na Fialovu vládní pětikoalici a podpořte opoziční SPD! Důležité je netříštit hlasy! Zářijové volby budou referendem o vládě!

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.