Pernica (KSČM): Vytvářet fámy do politiky nepatří

25.11.2018 15:42

Již několik měsíců rezonuje tzv. kauza Čapí hnízdo. Je s podivem kolik různých chimér a ,,zaručených zpráv“ jsme si již vyslechli. Pokud by se netýkala předsedy vlády, patrně by nikoho tolik nezajímala.

Pernica (KSČM): Vytvářet fámy do politiky nepatří
Foto: KSČM
Popisek: Emil Pernica

Je s podivem, že si dotyční neuvědomují, že práce příslušných orgánů, které se zabývají vyšetřováním, není při tomto tlaku vůbec jednoduchá. Při tom bychom jistě našli mnohem větší tzv. kauzy, kterým není věnována tak velká pozornost.

Dodnes není vyřešena problematika prodeje OKD, různé podivné privatizace, které zasáhly velký počet obyvatel a z naší republiky byly odvedeny finance do zahraničí. Mnoha lidem dnešní - tolik prezentovaná kauza - připomíná spíše hon na člověka a jeho rodinu. Bylo by dobré zapřemýšlet, kteří politici dnes s křikem vyzývají premiéra k odstoupení. Ten, kdo je bez viny, nechť hodí kamenem. Jednoznačně by však měli zapřemýšlet, zdali ve své minulosti neobjeví různé prapodivné šarády.

Věřme tedy, že politická scéna přenechá tento problém orgánům činným v trestním řízení a začne se věnovat skutečně potřebné práci. Jinak totiž nestihne naplnit své politické a především volební sliby a lidé opět zjistí, že pravici se nedá příliš věřit.

Emil Pernica, zastupitel města Blanska a předseda OV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.