Primátor Svoboda: Jsem rád, že je úřad hlavního města v dobrých rukách

24.11.2023 21:03 | Tisková zpráva

V rámci setkání u příležitosti 30. výročí vzniku Kanceláře Poslanecké sněmovny byla udělena řediteli Magistrátu hl. m. Prahy Martinu Kubelkovi stříbrná medaile za spolupráci. V posledních měsících získal ředitel pražského magistrátu již několikáté ocenění za spolupráci s různými institucemi a dalšími složkami.

Primátor Svoboda: Jsem rád, že je úřad hlavního města v dobrých rukách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Svoboda

Stříbrná medaile Kanceláře Poslanecké sněmovny byla předána řediteli Martinu Kubelkovi při slavnostním setkání v sále Státních aktů Poslanecké sněmovny. Ocenění získal za příkladnou spolupráci. „Panu řediteli Kubelkovi k ocenění gratuluji. Jsem rád, že úřad hlavního města je v dobrých rukách,“ uvádí primátor hl. m. Prahy Bohuslav Svoboda.

„Velice si tohoto ocenění vážím, jelikož spolupráce s Poslaneckou sněmovnou na všech úrovních pražského magistrátu je pro nás zásadní. Je to ale hlavně spíše ocenění pro naše zaměstnance a chtěl bych jim tímto poděkovat za jejich loajální a kvalitní práci,“ říká ředitel Magistrátu hl. m. Prahy Martin Kubelka.

Jedná se o další z řady ocenění, které ředitel pražského magistrátu získal v posledních měsících. Naposledy převzal v říjnu čestný odznak za mimořádné zásluhy při plnění úkolů ve prospěch celního úřadu. Tento rok byl také oceněn ze strany složek Integrovaného záchranného systému za spolupráci při krizových událostech nebo například Krajským ředitelstvím policie hl. m. Prahy za dlouhodobou a významně přínosnou spolupráci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Jurečka v kostce

8:19 Mašek (ANO): Jurečka v kostce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodově reformě ministra Jurečky