Rajchl (PRO): Jen je nechte, ať se bojí

21.12.2023 19:05 | Ze sítí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na zveřejněnou informaci, že poslanec SNS Peter Kotlár hodlá zkoumat předražené nákupy roušek a testů i analyzovat složení vakcín proti covidu

Rajchl (PRO): Jen je nechte, ať se bojí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jindřich Rajchl

Včerejší článek na webu oficiálním vládní propagandy, známým též jako Novinky.cz, o tom, že poslanec SNS Peter Kotlár hodlá coby budoucí šéf Vyšetřovací komise Covid managementu zkoumat nejen předražené nákupy roušek a testů, nýbrž i konečně nestranně analyzovat i složení vakcín napříč šaržemi, mi udělal obrovskou radost.

Anketa

Vadí vám chování Andreje Babiše v TV debatách a v Poslanecké sněmovně?

8%
90%
hlasovalo: 43736 lidí

Ta panika, že se poprvé chystá podrobné vyšetřování, iniciované vládnoucí koalicí, z toho budovatelského výšplechtu přímo stříkala. Dokonce tak, že mě museli už v titulku nazvat "aktivistou", a nikoliv právníkem, jenž vyhrál řadu covidových kauz, či dokonce předsedou politické strany, jež má reálné šance na úspěch v příštích parlamentních volbách. Opravdu jsem se tou hysterií, která se během pár minut samozřejmě přenesla do progresivistické žumpy s názvem twitter, královsky bavil.

Jen je nechte, ať se bojí. Po dlouhé době mají proč. Pan poslanec Kotlár totiž není žádná trasořitka, je to střelec, který neuhne. O tom jsem po osobní schůzce a naší návazné komunikaci naprosto přesvědčen. Neuhne ani o centimetr. A já taky ne.

Jsem přesvědčen, že dáme dohromady skvělý tým odborníků ze Slovenska i od nás z České republiky a že se všichni ti covid fanatici mají na co těšit. Konečně budeme mít vyrovnané podmínky a nebudeme hrát na nakloněné rovině jako doposud. Takže se pohodlně usaďte a vychutnejte si tuhle show.

Opona už se začíná pomalu zvedat...

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Pohádka o premiérovi, u něhož zítra již znamená včera

9:02 Lachnit (ANO): Pohádka o premiérovi, u něhož zítra již znamená včera

„Vážení občané, zlevňuje se,“ oddechl si premiér Petr Fiala poté, co si ve Strakově akademii otevřel…