Rajchl (PRO): Saša „PROMOPRO" Vondra je obyčejný lhář a vyžírka

21.02.2024 14:05 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Alexandrovi Vondrovi.

Rajchl (PRO): Saša „PROMOPRO" Vondra je obyčejný lhář a vyžírka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Představení nového vedení krajské organizace PRO v čele s Michalem Haškem a Klárou Liptákovou s jejich prioritami pro krajskou i celostátní politiku

Saša "PROMOPRO" Vondra, kariérní politik a prodloužená ruka amerických zájmů v naší zemi je obyčejný lhář a vyžírka.

Muž, který měl sedět nikoliv v Bruselu, ale na Ruzyni, neboť o kauze, v níž byly rozkradeny stovky milionů korun, lhal, jak když tiskl. To, že nebyl souzen a odsouzen k vysokému trestu odnětí svobody, je možné snad jedině u nás, kde rovnost před zákonem už je pouze archaickou vzpomínkou na časy dávno minulé.

To, co předvedl v neděli, kdy vytáhl prokazatelně zfalšovaný dopis na ruskou ambasádu jen proto, aby poškodil protest zemědělců, by v každé normální demokratické zemi znamenalo okamžitou rezignaci daného politika.

Následně pak ještě v CNN Prima News lhal o tom, že na námi pořádaných demonstracích byly ruské vlajky a lidé v tričku s Putinem. Ne, nikoliv, Sašo, já naopak 2 měsíce předem žádal o to, aby lidé na naši demonstraci žádné ruské symboly nenosili,  a ty tam také nebyly.

Nicméně otevřeně říkám, že nařčení z proruskosti je pro mě od usvědčeného lháře a podrazáka, jenž by měl buď odpočívat v teplákách v chládku, popřípadě chodit výhradně v kanalizačním systému, spíše lichotkou.

Agenti cizích mocností totiž vždy odstiňují podezření padající na ně samotné tím, že obviňují své nepřátele z vazeb na cizí mocnosti.

Člověk, jenž je podle webu WikiLeaks „největším spojencem Spojených států na české politické scéně“, není totiž ničím jiným než agentem cizí moci v naší zemi.

Takový kolaborant mě nemůže urazit - bytostně jím totiž pohrdám.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Intimní přítel otce národa velkodramatika Havla., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusemagic woman , 21.02.2024 14:49:31
Dnes může všechno, zlodějna i lhaní mu projde. Otřesné.

|  12 |  0

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…