Rozvoral (SPD): Česká vláda spí tvrdým zimním spánkem

04.12.2015 8:59

Zima ještě ani pořádně nezačala, ale česká vláda už tvrdě chrápe zimním spánkem a to již od konce léta. Vždy se na chvilku probudí, něco plácne a zase si pohodlně ustele.

Rozvoral (SPD): Česká vláda spí tvrdým zimním spánkem
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Takto by se dal ve stručnosti charakterizovat požadavek vicepremiéra Babiše, který by se chtěl přidat k žalobě Slovenska kvůli kvótám na imigranty. Přímo k tomu v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz řekl, že změnil názor, protože se situace mění a přicházejí i nové informace. Nejvíce ho prý trápí velký počet islamistů v Německu (celkem se ví o 7.900 islamistech), o kterém informoval dle agentury APA šéf německé kontrarozvědky a také ve Francii, kde by mělo podle tamního prezidenta být až 10 tisíc takovýchto potencionálních radikálů.

Vicepremiér v návalu svých nesmyslných snů o tom, jak by sedřel kůži z drobných živnostníků formou chorvatského experimentu zavedením elektronické evidence tržeb nebo nového kontrolního hlášení DPH dělá, že prozřel v problému imigrantského šílenství. Je to zase jen jeho velké plácnutí do vody, aby před voliči udělal vstřícné gesto. Nic jiného to totiž být nemůže, jelikož se naše vláda stejně k žádné žalobě nepřidá a bude stále jen poklonkovat diktátu Evropské unie a udělá všechno, co jí ten byrokratický a nezodpovědný unijní spolek nařídí.

Ohledně tak velkého počtu islamistů v Německu a ve Francii by stejně přidání se k žalobě kvůli kvótám na imigranty nic neřešilo. Co se musí udělat v prvé řadě je to, že by se měly aktivovat a mobilizovat všechny tajné služby v zemi a po vzoru Slovenska všechny ty islamistické buňky a jejich představitele velice pečlivě ve spolupráci s tajnými službami Německa a Francie sledovat a mít o nich perfektní přehled. Další věcí, která je potřeba udělat je okamžité uzavření státních hranic a vyhlášení nulové tolerance nezákonné imigraci.

To, že čas od času po krátkém probuzení vždy nějaký představitel vlády udělá plané a líbivé gesto, které pak stejně nesplní, opravdu nestačí. Úplně nejhorší jsou ale slova premiéra Sobotky, který stále papouškuje, že se nemusíme bát a že má vláda vše pod kontrolou. Jeho lehkovážnost o tom, že je u nás vše v pořádku, není v tomto případě vůbec na místě.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

8:14 Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci a odvolání nominace Pavla Tuleji na post m…