Rozvoral (SPD): Jaroslav Bašta je jediný vlastenecký kandidát na prezidenta České republiky

13.01.2023 16:47

Dnes a v sobotu budou moci občané – voliči odevzdat svůj hlas svému kandidátovi na prezidenta, neboť volba prezidenta České republiky je naplánována na 13. a 14. ledna 2023 a její případné druhé kolo na 27. a 28. ledna.

Rozvoral (SPD): Jaroslav Bašta je jediný vlastenecký kandidát na prezidenta České republiky
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Hnutí SPD má pro tuto volbu zcela jasno. Naším kandidátem je současný poslanec za hnutí SPD Jaroslav Bašta, neboť je v této volbě jediným kandidátem s nezpochybnitelným morálním profilem a kreditem a zároveň jediným vlasteneckým kandidátem, u kterého je záruka, že bude na prvním místě hájit zájmy České republiky a jejích občanů. Jaroslav Bašta, bojovník za svobodu a demokracii, je také jediným kandidátem, který nebude ve funkci prezidenta ovladatelný a manipulovatelný. Jaroslav Bašta jako jediný z kandidátů na prezidenta v minulosti prokázal, že za svobody a práva spoluobčanů je ochotný jít i do vězení, jelikož celý život bojuje proti totalitním praktikám.

Jaroslav Bašta odmítá diktát Evropské unie a prosazuje celostátní referendum o vystoupení z EU. Je proti cenzuře a jakýmkoliv trestům za projevy svobodného názoru. Též odmítá nepřiměřenou podporu cizincům na úkor našich občanů a podporu války posíláním zbraní nebo vojáků na Ukrajinu. Jaroslav Bašta nedopustí vstup ČR do války, aby naši muži nemuseli do zákopů bez velké šance na přežití, protože jediný, kdo může vstupu ČR do války zabránit, je prezident České republiky.

Jaroslav Bašta v případě zvolení prezidentem České republiky v rámci pomoci našim občanům pro ně v této těžké době, odmítne odstřihávání České republiky od levných zdrojů plynu a ropy a prodej české elektřiny přes burzu v Lipsku, kam bychom měli nabízet pouze přebytky. 

Jaroslav Bašta je společným kandidátem opozičních stran, hnutí a spolků, kterého podporují kromě SPD také Trikolora, Akce D.O.S.T., Manifest, Národní domobrana, Cesta, Spojenectví Říp, Hnutí PES, ANS, Kudy z krize, Zachraňme náš stát, ČSNS, BOS, Občan v odporu, Občanská neposlušnost a dalších 56 hnutí a spolků. Je více než milion a půl nepodvolených občanů ČR, jejichž hlasy propadly ve volbách do Poslanecké sněmovny. Tento stav už nesmíme dopustit, a proto všechny správné vlastence vyzýváme k podpoře Jaroslava Bašty.

Jaroslav Bašta svou erudici a kompetentnost být dobrým prezidentem České republiky na dalších pět let prokázal v rámci svých vystoupení a besed s občany. Poslední větší beseda, která byla vedena zastupiteli za SPD města Mladá Boleslav pod patronací Regionálního klubu hnutí SPD Středočeského kraje, se těšila velkého zájmu občanů. Beseda proběhla toto pondělí v Mladé Boleslavi a její součástí byla i autogramiáda knihy Jaroslava Bašty „Stát jsme my!“

Hnutí SPD apeluje na všechny vlastence, slušné a pracující občany, kteří jsou nespokojeni se současnou vládou pětikoalice v čele s Petrem Fialou, aby podpořili v prezidentských volbách Jaroslava Baštu. Jaroslav Bašta odmítá destrukci České republiky vládou Petra Fialy, kterou proto po svém zvolení hodlá odvolat, jelikož nemíní připustit bídu a válku. Zachraňme náš stát, dokud to ještě jde! Prosím volte Jaroslava Baštu – volte č. 2. Děkujeme!

Převzato z Profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…