Sehnal (APB): Aliance pro budoucnost roste, náš program lidé podporují

04.08.2021 9:57

Aliance pro budoucnost posiluje, což je skvělá zpráva. Máme již z několika průzkumů potvrzeno, že o naši Alianci pro budoucnost je zájem.

Sehnal (APB): Aliance pro budoucnost roste, náš program lidé podporují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Sehnal, předseda Aliance pro budoucnost

Z výsledků několika agentur jsme zaznamenali zajímavé poznatky. Poměrně málo lidí obecně se zajímá o programy politických stran a spíše těží z historické zkušenosti.

Velmi pozitivní zprávou je, že pokud jde o lidi, kteří si poctivě studují programy politických stran, Aliance pro budoucnost mezi nimi jednoznačně kraluje a shodují se, že náš program přesně vystihuje jejich myšlení. To je výborná zpráva.

Ve chvíli, kdy se náš program dostatečně dostává k voličům, je zde vysoká pravděpodobnost, že náš volební zisk bude ještě vyšší než jsme očekávali. Mile nás to překvapilo, protože jsme se obávali, že lidé už programy prakticky nečtou. Velká část to tak sice má, ale není ale malé procento těch, co si vše poctivě studují.

Pokud jde o vývoj podpory Aliance pro budoucnost, tak stále postupně rosteme, což potvrzuje naše prognózy o správnosti spojení menších stran z pravé strany politického spektra. Očekáváme, že za pár týdnů převýšíme podporu koalice kolem Trikolóry. Pouze je škoda, že vedení Trikolóry dosud nechtělo slyšet na předvolební spolupráci. Takto bychom byli ještě silnější, nicméně už teď Aliance pro budoucnost sdružuje celou řadu politických stran a naši voliči se nemusí obávat, že by jejich hlasy skončili v pomyslném koši.

Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • zastupitel měst. části

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…