Senátor Wagenknecht: Máme v čele státu suverénního prezidenta, nestranného

05.04.2024 18:09 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Pavlovi a prezidentským volbám na Slovensku.

Senátor Wagenknecht: Máme v čele státu suverénního prezidenta, nestranného
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Lukáš Wagenknecht

Před druhým kolem prezidentských voleb jsme v Česku poslouchali, že nás Petr Pavel zatáhne do války, bude provládním kývačem a pouhou loutkou EU a USA. Více než rok poté máme v čele státu suverénního prezidenta, který Českou republiku rozhodně do války nezatáhl. Minulý týden se sešel se zástupci vlády i opozice, snaží se spojovat českou politickou scénu. Vládu kritizuje když je to třeba, rozhoduje se samostatně podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

Sledování slovenské prezidentské kampaně před druhým kolem voleb ve mně tak trochu vyvolává déjà vu. Na Ivana Korčoka míří stejné dezinformační narativy, které známe z České republiky. Peter Pellegrini vede netransparentní kampaň (https://shorturl.at/bBN25), snaží se navíc oslovit stále radikálnější voliče. Pro zvolení prostě udělá prakticky cokoliv.

Ficova vláda okamžitě po nástupu do funkce po vzoru Orbánova Maďarska unáší stát. Zaměřila se na justici, veřejnoprávní média i neziskové organizace. Prezidentka Zuzana Čaputová se vládní politiku snažila v rámci svých možností vyvažovat, věřím, že to stejné by dělal i Ivan Korčok. Peter Pellegrini naopak nedávno prokázal, že vede silné řeči, nakonec se ale poslušně skloní před Ficem.

Slovákům přeji hodně štěstí!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Wagenknechte, ta Tvoje věta v titulku má v sobě stejnou pravdu jako bych řekl, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusenovasova , 05.04.2024 23:07:05
že jsi krásný a chytrý.

|  7 |  0

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…