Štěpánek (TSS): Česká televize si koleduje o zrušení

01.10.2021 13:21 | Komentář

Česká televize i tento týden pokračovala v sérii svých zmanipulovaných předvolebních debat. Vyvrcholilo to pražskou debatou, kterou avizovala, že bude výjimečná tím, kolik v ní bude zastoupeno žen.

Štěpánek (TSS): Česká televize si koleduje o zrušení
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Spisovatel, hudebník Petr Štěpánek

A tak samozřejmě nechyběl největší miláček veřejnoprávního zpravodajství, předsedkyně TOP 09 a pražská lídryně koalice Spolu, až za samou hranici jakékoli únosnosti protežovaná Markéta Pekarová Adamová, jež zřejmě v areálu České televize na Kavčích horách i přespává, neb se na veřejnoprávní obrazovce zjevuje prakticky den co den. Nechyběla ani stalinistická kandidátka KSČM Marta Semelová či pokrokářská pirátka Olga Richterová.

Jednu ženskou tvář ale diváci v debatě už tradičně spatřit nemohli. Předsedkyni pravicové formace Trikolora Svobodní Soukromníci (TSS) Zuzanu Majerovou Zahradníkovou Česká televize dlouhodobě programově opomíjí. Zvláště v předvolebním období je to mimořádně hanebné počínání. To vše za situace, kdy nejčerstvější průzkum volebních preferencí od agentury Phoenix Research Trikoloře a spol. přisuzuje víc než pět procent.

Je to ta samá Majerová, která jen před pár dny v hlasování diváků TV Seznam podrtila právě Pekarovou rozdílem třídy, když v jejich vzájemném souboji přesvědčila 55,5 % diváků, zatímco Pekarová pouhých 44,5 %. A jen o den dříve, než proběhla zmiňovaná pražská debata, jiný zástupce TSS, konkrétně předseda Svobodných Libor Vondráček, v debatě na CNN Prima News deklasoval jinou zástupkyni koalice Spolu, dvojku její pražské kandidátky, poslankyni Janu Černochovou. Při čtyřech účastnících debaty pro něj hlasovalo 45 % diváků, zatímco pro Černochovou pouhých 22 %.

Anketa

Je podle vás Viktor Orbán diktátor?

6%
82%
hlasovalo: 29730 lidí

Ale tohle všechno redaktoři a manažeři v tom zakletém baráku na Kavčích horách, kde zřejmě stále ještě straší totalitní Zelenkův duch, nevidí a neslyší a dál se zatvrzele drží pouze svého vlastního cinknutého předvolebního průzkumu a svých zmanipulovaných diskriminačních pravidel pro zvaní do debat. Výsledkem je do nebe volající nespravedlnost, kdy ze čtyř politických uskupení (TSS, Přísaha, ČSSD a KSČM), která oscilují na pětiprocentní hranici, jež jim otevírá vstup do poslanecké sněmovny, zve Česká televize do svých debat pouze tři a jedinou Trikoloru do vysílání nepouští.   

Nazývejme věci pravými jmény. Od veřejnoprávní televize je to hanebná svévole, jež narušuje regulérnost voleb, ale rovněž evidentní dlouhodobé porušování zákona o České televizi, který zpravodajství a publicistice veřejnoprávní televize ukládá objektivitu, vyváženost a všestrannost.

Nespokojená část veřejnosti překřtila veřejnoprávní televizi posměšně na ČT 09 a někdy ji nazývá i daleko hůř. Tak jen tak dál, soudruzi redaktoři, a ta vaše bruselská záškodnická dezinformační centrála bude zralá na zrušení. Generální ředitel ČT Petr Dvořák, ředitel zpravodajství Zdeněk Šámal a výkonný ředitel ČT24 Petr Mrzena, kteří za tuhle politickou lumpárnu nesou hlavní odpovědnost, by měli letět hned. 

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Štěpánek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…