V Bílině o hlasy bude žádat poslanec Kučera (TOP 09)

20.01.2015 12:51

"Vážím si toho, že jsme se v Bílině jasně postavili za férové volby. Naši kandidáti nabídli úplně konkrétní a kompetentní program pro Bílinu, což se o jiných stranách, zejména o ANO, říct nedá," řekl Michal Kučera na setkání bílinských kandidátů v předvečer zahájení horké fáze volební kampaně. Upozornil, že kampaň bude náročná a že hrozí, že volit přijde málo lidí.

V Bílině o hlasy bude žádat poslanec Kučera (TOP 09)
Foto: TOP 09
Popisek: Michal Kučera

„Proto máme v plánu obejít naše voliče a požádat je, aby k volbám na konci ledna přišli. Pár lidí v Bílině si myslelo, že si mohou koupit vliv v našem městě. Nevyšlo jim to a nevyjde jim to znovu, pokud přijdeme za měsíc k volbám,“ vybízí Pavel Pastyřík, který vede bílinskou kandidátku.

Další informace k opakujícím se volbám v Bílině ZDE

Kampaň zahájila TOP 09 v Bílině před dvěma týdny. Oslovila bílinské občany s výzvou, aby se nesmířili s ovlivňováním hlasování, které podkopává svobodu volby, a přišli znovu k volbám. Spolupráci na kampani nabídli dobrovolníci z celé republiky, kteří přijeli v neděli do Bíliny a seznámili se s kandidáty.

„Chceme transparentní, moderní a slušnou kampaň, která se ponese v duchu hesla „Bílina bez kupčení a podvodů.“ Pokud bychom neusilovali o neplatnost voleb, znamenalo by to, že takový způsob voleb schvalujeme. A s tím jsme do komunální politiky nešli,“ vysvětlil lídr kandidátky Moje Bílina – TOP 09 Pavel Pastyřík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice