Výborný (KDU-ČSL): Distanční výuku kvůli ceně energií si neumím představit

04.09.2022 10:54 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k nutnému zajištění energií pro školství v novém školním roce

Výborný (KDU-ČSL): Distanční výuku kvůli ceně energií si neumím představit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marek Výborný (KDU-ČSL)

Psát něco o těch rétorických cvičeních ve sněmovně, kde se občas ukáže, jak je neuvěřitelně složité sestavit větu s přisudkem a podmětem, která by měla hlavu a patu, mi přijde zbytečné. To raději připomenu, že začal nový školní rok.

Anketa

Zaslouží si Michail Sergejevič Gorbačov naši úctu?

59%
36%
hlasovalo: 16803 lidí

Vítal jsem prvňáčky na ZŠ Bratranců Veverkových v Pardubicích. Společně se zástupci HC Dynamo Pardubice. Učí se tady totiž i řada malých hokejistů. A tak přeji všem dětem, aby pro ně škola byla dobrodružstvím na cestě za poznáním. Aby ve škole zažily, co je to kamarádství, že k životu patří vítězství i prohry a že škola není kvůli známkám, ale pro náš růst, poznání i přípravu na povolánÍ, schopnost orientovat se v dnešním světě a umět kriticky myslet. Ať vás to ve škole baví!

A svým kolegům a kolegyním, učitelkám a učitelům, přeji, aby měli kvalitní zázemí pro výuku s podporou vedení školy, aby svoji práci brali jako povolání. Na Vás totiž skutečně záleží. Vy jste klíčem ke kvalitnímu vzděláváni s moderními prvky a metodami. A za to ať jste také spravedlivě oceněni. Zasloužíte si to!

A ředitelkám a ředitelům přeji vstřícné zřizovatele, méně papíru a více času na supervizi výuky a vedení pedagogů. A hlavně co nejméně krizových situaci. Mimochodem to, že by se kvůli ceně energií mělo přejít na distanční výuku, si neumím představit. Tohle nenastane a je to úkol státu, vlády, krajů a obci se o to postarat. Pro to budu sám dělat maximum.

Klidný školní rok všem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…