Vystrčil (ODS): Nedá se to stihnout

02.07.2018 12:12

Je sobota a dopoledne se ve Větrném Jeníkově koná tradiční Běh okolo Větrného Jeníkova. Zároveň také dopoledne v Kněžicích začínají dobrovolní hasiči slavit 140 let od svého založení. Hned po poledni zahajuje v Telči Milena Blažková výstavu „Poznej dědictví UNESCO“ a zároveň v tomtéž čase začíná setkání rodáků v Dušejově.

Vystrčil (ODS): Nedá se to stihnout
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor a místopředseda ODS Miloš Vystrčil

Další akce tutéž sobotu probíhají v dalších obcích senátního obvodu, po kterém se i díky různým pozváním také o víkendu často pohybuji.

Navštívit všechny akce a naplnit všechna pozvání se nedá stihnout a je to dobře. Je to totiž nejlepší důkaz toho, že naše obce a města opravdu velmi aktivně fungují a žijí. Mám osobně pocit, že různých opravdu velmi pěkných akcí na našich obcích neustále přibývá. Znám dokonce obce, kde organizují například akci zvanou „Výlov“ i několikrát do roka, protože se lidé z vesnice mohou společně sejít a zároveň něco zajímavého a pěkného pro své děti, pro sebe samé a nakonec i četné návštěvníky zorganizovat.

Možná i proto stojí zato si občas třeba nyní před prázdninami či letními dovolenými uvědomit, že právě pohoda a radost, jejímž zdrojem je práce či služba pro přátele, sousedy nebo třeba i náhodné příchozí, je živou vodou a dle mého názoru i jedním z hlavních smyslů našeho života.

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…