Poslední příspěvky z profilů

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr. Radko Martínek
Mgr. Bohuslav Sobotka
Ing. Kamil Jankovský
Česká strana sociálně demokratická
Jiří Paroubek
Jaroslav Palas
Dr. Ing. Jaromír Drábek
Dr. Ing. Jaromír Drábek odpověděl na dotaz

Důchodový systém

Dobrý den, máte pravdu. Systém, který vyžaduje každoroční dotování výdajů na důchody, je skutečně neefektivní a v souvislosti se stárnutím populace představuje pro naši ekonomiku velmi vážný problém. Jedním z nejzávažnějších úkolů této vlády je tedy připravit a prosadit důchodovou reformu, která celý dosavadní systém změní a nastaví jej tak, aby k

Ing. Vladimír Derner
Mgr. Michal Hašek
Mgr. Michal Hašek byl položen dotaz

další komise

V případě Barták chcete zřídit další parlamentní vyšetřovací komisi. Není to zbytečné? Vyšetřila jakákoli komise v parlamentu někdy něco? Není to jen divadlo, aby se zdálo, že poslanci usilovně pracujou?

Dr. Ing. Jaromír Drábek
Dr. Ing. Jaromír Drábek byl položen dotaz

mateřská a práce

Dobrý den pane ministře, v časopise Maminka jsem se dočetla zajímavou věc. Dcera za chvíli nastupuje na mateřskou a já jsem zjistila, že v čase mateřské nemůže pracovat pro svého původního zaměstnavatele, ale současně platí, že pro jiného zaměstnavatele pracovat může, aniž by o mateřskou přišla. Není to trochu nesmysl?

RSDr. Alexander Černý
Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Ivan Fuksa
JUDr. Jiří Pospíšil
JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

levný právník

Dočetla jsem se, že nějaký právník v Letňanech poskytuje právní služby přímo v obchodním centru a za pár špalíků ve srovnání s konkurencí. Přemýšlím, že bych jeho služeb i využila, ale je něco takového legální? Děkuji za odpověď.

Mgr. Josef Dobeš
Mgr. Josef Dobeš byl položen dotaz

etická výchova

Jak bude postavena etická výchova? Budete se řídit radami profesora Sokola v téhle oblasti? Považuju ho za personu v oblasti etiky a antropologie, u nás bohužel poněkud nedoceněnou.

Mgr. Radko Martínek
Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

návštěvnost

Dobrý den pane Paroubku, zajímalo by mě, jak vysoká je návštěvnost vašeho webu VASEVEC.CZ? Děkuji za odpověď.

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc