Poslední příspěvky z profilů

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
kraj Středočeský
JUDr. Vojtěch Filip
Šimon Heller
Šimon Heller
Šimon Heller odpověděl na dotaz

Překvapuje mě, že Vás spíše neznepokojuje množství popravených, mučených, vězněných, vyhnaných a šikanovaných lidí za minulého režimu.

Dobrý den,Na mém blogu je možnost se s názory, které mám, seznámit.. http://blog.aktualne.cz/blogy/simon-heller.phpPoukazujeme na různé lumpárny, ne pouze KSČM. Co se týká účasti lidovců v Národní frontě, opravdu doporučuji se seznámit s popravenými, vyhnanými, uvězněnými a šikanovaným lidovci případně jejich příznivci. Jední

Šimon Heller
Šimon Heller odpověděl na dotaz

Budete svolávat protesty

Dobrý den,děkuji za Váš dotaz. Nikdy jsem nenapsal, že je třeba komunisty dorazit. Můj článek, který máte pravděpodobně na mysli je zde na odkazu:http://blog.aktualne.cz/blogy/simon-heller.php?itemid=22952Některá média si ale značně nepřesně převzala citaci, čímž se změnil význam. Jinak co se týká Vladimíra Dlouhé, jsem Vámi uvede

Radek John
Radek John vložil nový článek

Má to smysl

Poslední předvolební vzkaz Radka Johna: Přijďte k urnám, jestli nechcete...

Ing. Václav Votava
Pavel Novák
Občan Pavel Novák má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Radek John
Ing. Michal Kučera
Ing. Michal Kučera vložil nový článek

Na svobodu se nekašle, stejně jako na Evropu

Patřím k těm lidem, kteří si pamatují velké porevoluční debaty o našem návratu do Evropy. Pamatuji si, jak dlouho to trvalo, jak moc jsme se těšili na to, až se skutečně vrátíme do rodiny demokratických evropských států.

kraj Středočeský
PhDr. Milan Pešák
Mirek72
Občan Mirek72 má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Šimon Heller
Radek John
Radek John vložil nový článek

Sbohem bez šátečku. Šéf GIBSu Bílek rezignoval

Podle důvěrných informací rezignoval dnes na svůj post ředitele Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) Ivan Bílek. Muž Ivana Langera, který se nebál použít nezákonných prostředků k likvidaci policejního prezidenta Petra Lessyho.

Mgr. Tereza  Čechová Humpolcová
Ing. Jiří Paroubek
Ing. Jiří Paroubek
Mgr. Tereza  Čechová Humpolcová