Poslední příspěvky z profilů

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Radek John
Radek John byl položen dotaz

sledování politiků

Se sledovánjím, politiků se v poslední době roztrhl pytel. Posledním případem je sledování ministra spravedlnosti Pospíšila. Jak se proti takovým praktikám lze bránit? Chystáte na to třeba nějaký zákon? Když jsou takhle ledováni ohlaváři, nemůže si být jist ani běžný občan Horyna

Stanislav Eichler
Stanislav Eichler byl položen dotaz

podpásovky

Zdravím Vás pane Eichlere. Snad se Vám ve druhém kole zadaří. Jaké podpásovky proti Vám použil pan Sobotka?

RSDr. Vlastimil Balín
Ivan Ohlídal
Ivan Ohlídal byl položen dotaz

další analýza

Dobré odpoledne, přečetl jsem si text, ve kterém kritizujete ministra Dobeše za to, že slučuje organizace ministerstva bez toho, aby k tomu měl připravenou důkladnou analýzu. Analýzy dělá o všem téměř každý ministr a zpravidla to skončí jen tou analýzou. Proč kritizujete ministra, který konečně něco dělá?

Ing. Michaela Šojdrová
Ing. Michaela Šojdrová byl položen dotaz

výlet na Madeiru?

Co je pravdy o výletu na Madeiru? Všichni víme, že Blesk lže jako když tiskne a když už narazí na pravdu, tak ji ještě řádně překroutí, ale článek o výletu na Madeiru zní v podstatě věrohodně. Díky za odpověď

David Rath
JUDr. Jeroným Tejc
RNDr. Petr Nečas
Ivan Ohlídal
Petr Bratský
Jiří Paroubek
Ing. Ivan Fuksa
Česká strana sociálně demokratická
RSDr. Petr Braný
RSDr. Petr Braný byl položen dotaz

dobrovolní hasiči

Dobrý den, pobavila mě vaše paralela mezi vznikem dobrovolných hasičských sborů a KSČ v roce 1921. Když hájíte existenci dobrovolných hasičských sborů jako já, co si myslíte o možnosti, že by na ně lidé mohli sami přispívat a tím je zachovat? Mám na mysli dobrovolné příspěvky, ne další přerozdělování daní.