Tomio Okamura boural na dálnici

20.01.2012 12:53

Známý český podnikatel Tomio Okamura, který uvažuje o kandidatuře na prezidenta, boural na D1. Kvůli náledí napasoval svůj luxusní vůz Aston Martin do svodidel. Okamurovi ani jeho přítelkyni se naštěstí nic nestalo, ale řidička, která jela o chvíli později za Okamurou takové štěstí bohužel neměla.

Tomio Okamura boural na dálnici
Foto: Martin Kovář
Popisek: Tomio Okamura

Tomio Okamura je jedním z mužů, o nichž se uvažuje jako o kandidátech na Hrad v přímé volbě prezidenta. Dnes měl tento známý podnikatel nehodu na dálnici D1. Kvůli náledí nezvládl řízení a vletěl se svým luxusním vozem Aston Martin do svodidel. Jemu, ani jeho přítelkyni, která cestovala s ním, se nestalo nic, ale vůz je na odpis. Informuje o tom bulvární Blesk.

Podle hasičů měl Okamura velké štěstí. Auto za 3,5 milionu je zničené

"Je tam povolena stovka, kvůli ledu jsem jel tak 90 kilometrů v hodině. Podklouzlo mi to a vletěl jsem do svodidel, zkoušel jsem to nějak korigovat, ale nešlo to," uvedl pro Blesk.cz Okamura, který přiznal, že on i jeho přítelkyně se pořádně lekli.

Chvíli po jeho vlastním karambolu do jeho vozu narazilo bílé Audi. Řidička na tom podle informací reportérů není vůbec dobře. Okamurovi ani jeho přítelkyni se ale opět nic nestalo, protože už byli mimo vůz.

"Chci poděkovat neznámým lidem, kteří u nás hned zastavili. Hasiči, když viděli auto, tak říkali, že jsme měli velké štěstí. Důležité je, aby v pořádku byla i řidička té audiny," uvedl Okamura, který má štěstí, že firma Aston Martin mu již poslala náhradní vůz.

Za zmínku stojí, že prakticky zdemolovaný vůz Aston Martin pořídil Okamura zhruba za tři a půl milionu korun. Jeho koupí si splnil dávný sen

reklama

autor: mp

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

13:15 Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

Zkratka KB je v Česku už léta spojená s Komerční bankou. Ale vzhledem k tomu, jaké „inspirace“ má Ko…