Zeman: Babiš není důvěryhodný. Nedodržel dohodu u Unipetrolu

28.11.2011 12:18

Andrej Babiš, zakladatel hnutí ANO, které chce očistit českou politiku od korupce, má velké ambice a míří hodně vysoko. Prohlásil dokonce, že by chtěl vyhrát příští volby. Čestný předseda Strany práv občanů - Zemanovci, Miloš Zeman, je však Babišově iniciativě dosti skeptický. S podnikatelem prý nemá dobré zkušenosti ohledně privatizace Unipetrolu.

Zeman: Babiš není důvěryhodný. Nedodržel dohodu u Unipetrolu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čestný předseda SPOZ Miloš Zeman

„Moje zkušenost s Andrejem Babišem je založena na privatizační smlouvě Unipetrolu. On smlouvu nedodržel a já lidi, kteří nedodržují smlouvy, považuji za nedůvěryhodné. Nemluvím do větru, protože jsem byl osobně účastníkem dohody," řekl pro ParlamentníListy.cz Zeman.

Zda bude Babišova strana zaměřena spíše doleva, či doprava, Zeman nechce v tuto chvíli odhadovat. „Podívejte, on zatím nedefinoval žádný program, takže se to nedá hodnotit. Ale pokud chce bojovat proti korupci, doporučoval bych mu, aby si přečetl protikorupční program Strany práv občanů," prohlásil Zeman.

Více článků o Miloši Zemanovi ČTĚTE ZDE


O nějaké spolupráci hnutí ANO se Zemanovci se dá těžko uvažovat. „K tomu jsem se, myslím, vyjádřil jasně, když jsem řekl, že Babiš nedodržel dohodu," dodal politik redakci, který o sobě hovoří jako o důchodci z Vysočiny.

Čtěte více po Výzvě ANO 2011 a Andreji Babišovi

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Urban

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…