Zemanovec Hönig proti muslimům: V ČR vás nechceme

24.05.2010 13:00

Poté, co se vůči vyznavačům islámu vymezil šéf SPO-Z Miloš Zeman, se do nich pustil i další člen této strany Vladimír Hönig.

Zemanovec Hönig proti muslimům: V ČR vás nechceme

Nově vzniklá strana SPO-Z se ostře vyhraňuje vůči muslimům v Česku. Poté, co se na jejich adresu nevybíravě vyjádřil šéf této strany Miloš Zeman, se vůči nim vymezil i lídr pražské kandidátky této strany Vladimír Hönig. Informaci přinesl server Prvnizpravy.cz

Hönig se totiž zapojil do diskuze na facebookové skupině ´Islám v ČR nechceme. "Budu rád, když zveřejníte odkaz na můj ´note´, který přikládám v odkazu. V SPO-Z považujeme nepřizpůsobivost obyvatel, kteří se přistěhují do ČR, za téma, které by se v budoucnu mohlo vymknout kontrole, pokud se nebude k prospěchu obou stran okamžitě efektivně řešit," uvedl v diskuzi Hönig.

Pryč s multikulturalismem

Pod narůstající hrozbou islámu v Evropě sice začínají koncept multikulturalismu a velké vlny imigrace kritizovat i ostatní politici, právě Zemanovci přitom v tomto jednání zašli nejdále. Zeman, který svými slovy vyprovokoval muslimského aktivistu Lukáše Lhoťana k podání trestního oznámení, sice po mediální masáži své výroky trochu upravil, Hönig ale naopak přitvrdil.

Tomu za podporu protiislámské facebookovské skupiny poděkoval i její administrátor. Do skupiny se již přidalo 45 tisíc lidí. 

A Hönig na poděkování odpověděl: "Dobrý den, určitě neděkujte. Je potřeba se této problematice věnovat a já jsem rád, že se někdo jako vy najde. Budu rád, když mě budete kontaktovat na mém profilu, abych se od Vás mohl dozvědět o něco více, protože jistě o tomto tématu máte mnohem více informací než já. Pevně doufám a věřím, že všem členům této stránky budu moci v dalších letech z poslanecké lavice pomáhat zvedat zájem o řešení této problematiky," napsal lídr pražské kandidátky SPO-Z.

Nepřivírejme oči, agituje Hönig

Posléze se na facebooku skutečně odkaz na Hönigovo vyjádření objevil. Hönig v něm píše, že je na čase se tématem zabývat a ne přivírat oči, jako činí například zástupci strany Věci veřejné.

"Je na čase otevřít oči - v Evropě je již více než 52 000 000 muslimů a doporučuji zástupcům strany Věci veřejné navštívit v nočních hodinách Brusel, Paříž, Kodaň, Londýn atd," napsal Hönig s tím, že do dvaceeti let bude počet muslimů v těchto zemích dvojnásobný a bude již pozdě na boj s islámským fundamentalismem. Reagoval tak na prohlášení kandidáta Věcí veřejných Jana Hrdiny, který serveru Prvnizpravy.cz již před časem oznámil, že se islámu nebojí a vítá ho naopak coby posilující prvek.

Více čtěte:

Hönig se těší do studia k Moravcovi. Průzkumy ale zpochybňuje
Brněnští muslimové se zlobí na Zemana. Podají na něj trestní oznámení
Ať muslimové podají stovky trestních oznámení, vyzývá Zeman

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …