AČCKA: Útok v Egyptě nemá vliv na zájezdy českých cestovních kanceláří

24.11.2017 18:31

Vyjádření k dnešnímu teroristickému útoku v Egyptě

AČCKA: Útok v Egyptě nemá vliv na zájezdy českých cestovních kanceláří
Foto: AČCKA
Popisek: AČCKA

Situace nemá vliv na cesty českých turistů.
Na sever Sinajského poloostrova se dlouhodobě necestuje.

V souvislosti s dnešním teroristickým útokem na severu Sinajského poloostrova informujeme, že oblast není zařazena do nabídky cestovních kanceláří a situace nemá vliv na cesty českých turistů.
Severní část Sinaje je dlouhodobě hodnocena jako bezpečnostně nestabilní a cestovní kanceláře tuto skutečnost plně respektují.

Vyhledávána rekreační letoviska jsou od místa útoku velmi vzdálena. Nejblíže ležící Sharm El Sheikh se nachází ve zcela protilehlé jižní části poloostrova a je vyjmut ze všech varování.
Na základě informací od členských CK zájezdy do letovisek v oblasti Rudého moře probíhají standardně, bez jakéhokoliv omezení.

Tereza Picková
výkonná ředitelka Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (AČCKA)

Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (AČCKA) je české profesní sdružení subjektů cestovního ruchu, založené v roce 1991, které má v současné době více než 250 členů z řad subjektů cestovního ruchu. AČCKA, jako jediný zástupce za Českou republiku, je také členem ECTAA - asociace sdružující národní asociace cestovních kanceláří a cestovních agentur zemí Evropské unie (www.ectaa.org), účastní se zasedání a své členy pravidelně informuje o aktuálním dění z oblasti evropské legislativy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.