Asociace regionálních značek: Regionální výrobci se představí na Novoměstském adventu

29.11.2017 9:45

Přípravy na Novoměstský advent v těchto dnech vrcholí. Prostory Novoměstské radnice se připravují na 40 stánků plných výrobků z našich regionů i velice originálních dárků. Program Novoměstského adventu je i letos bohatý.

Asociace regionálních značek: Regionální výrobci se představí na Novoměstském adventu
Foto: regionalni-znacky.cz
Popisek: Asociace regionálních značek, logo

Pro nejmenší zahrají loutkové divadlo Lokvar z Prahy a divadlo Dokola z Tábora v Jižních Čechách, představí se 2 dětské pěvecké sbory Rolnička a Coloreton, oblíbená herna Cool woods kromě her nabídne letos dílnu na výrobu drobných dárků i teplou kávu, v Tajemné šatlavě navštívíte kousek historického podzemí Novoměstské radnice. Novinkou letošního adventu je promítání 2 nejnovějších dílů z příběhů oblíbeného Čtyřlístku a vítězných studentských animovaných filmů.

Po oba dny budou moci návštěvníci v rámci adventní hry putovat po vybraných stáncích a získávat tak razítka. Ty pak při odchodu, pokud jich nasbírají dostatek, budou součástí losování o jednu z pěkných cen.

Od 10 – 18 hod po oba dny budou moci návštěvníci shlédnout také nejdelší funkční vláčkové kolejiště v Praze.

V čase Novoměstského adventu se na nádvoří radnice budete moci potěšit také Francouzským adventním trhem, který přinese něco dobrého pro zahřátí i mnoho druhů delikates. (Více ZDE)

Na závěr Novoměstského adventu přijede jako každý rok Petr Šušor s plným autem bubnů, bubínků a tamburín a přivoláme adventní čas společným bubnováním.

Skutečně na své si přijdou jak rodiny s dětmi, které hledají v nevlídném počasí útočiště a zábavu, tak i dospělí, kteří rádi nadělují pod stromeček osobité dárky.

„Chceme zviditelnit aktivní obyvatele regionů, kteří svou podnikavostí spoluutváří jedinečný charakter míst, kde žijí,“ podotýká Kateřina Čadilová z Asociace regionálních značek k účasti regionálních výrobců.

Vstup zdrama

Více informací ZDE a ZDE

Akce je součástí kampaně Jíst s rozumem, jejíž výstupy můžete nalézt ZDE a ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…