BLESKmobil bude rozdávat kredit zdarma až do konce prázdnin

22.07.2013 9:29

Na začátku června nabídl první český virtuální GSM operátor BLESKmobil kredit zdarma všem svým stávajícím i novým zákazníkům jako poděkování za dosažení fantastických 250 000 spokojených klientů. Akce získala mimořádný ohlas a proto ji BLESKmobil prodlužuje až do konce prázdnin!

BLESKmobil bude rozdávat kredit zdarma až do konce prázdnin
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Za každé dobití kreditu do BLESKmobilu za alespoň 300 Kč získává v rámci akce kterýkoliv stávající i nový zákazník jako dárek navíc zdarma kredit v hodnotě 100 Kč. Tento kredit lze využít na volání, zasílání SMS či pro mobilní internet a má platnost 6 měsíců.

 „Věříme, že naši zákazníci kredit zdarma v době letních dovolených ocení. A samozřejmě, že ho mohou využít nejen v Česku, ale také na volání či SMS ze zahraničí,“ vysvětluje Michal Táborský, ředitel rozvoje obchodu vydavatelství Ringier Axel Springer CZ. „Výhodou pro naše zákazníky také je, že roaming pro užívání telefonu v zahraničí je u BLESKmobilu přímo automaticky nastavený a klient tedy nemusí služby v cizině složitě aktivovat.“

 Speciální akci BLESKmobilu s kreditem zdarma mohou zákazníci využít až do 31. srpna.  Více informací o akci BLESKmobilu najdete na stránkách deníku Blesk, na www.blesk.cz a www.bleskmobil.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČSÚ: Domácnosti vodou nadále šetří, v průmyslu její spotřeba mírně roste

11:44 ČSÚ: Domácnosti vodou nadále šetří, v průmyslu její spotřeba mírně roste

Češi v roce 2023 denně spotřebovali v průměru téměř 87 litrů vody, což bylo o zhruba tři litry méně …