Barrandovské Naše zprávy mají novou moderátorku!

04.04.2018 10:35

Hlavní zpravodajská relace na televizi Barrandov – Naše zprávy – má novou moderátorku. Vedle zkušených moderátorů v čele s Reném Hniličkou, Mirkem Vaňurou či Petrem Převrátilem ve zpravodajském studiu usedla šarmantní Eva Borská. V moderátorském křesle nahradila Petru Květovou Pšeničnou, která odešla na mateřskou dovolenou.

Barrandovské Naše zprávy mají novou moderátorku!
Foto: TV Barrandov
Popisek: Eva Borská

Eva Borská má s moderací již jisté zkušenosti. Šanci je zúročit dostala již před sedmi lety nabídkou televize Barrandov na moderování dnes již neexistujícího pořadu Prominenti. Mnohem více než zprávy ze světa šoubyznysu ji ale později začalo lákat seriózní zpravodajství, a tak nabídku moderovat Naše zprávy přijala s neskrývanou radostí.

„Ve světě médií se pohybuji již pár let a moderování hlavní zpravodajské relace je pro mě splněním mého dlouholetého snu. Velmi si vážím důvěry, kterou mi vedení televize Barrandov dalo. Když mi byla ta novinka oznámena, nespala jsem celou noc. Je to pro mě obrovská výzva a těším se hlavně na reakce diváků. Ráda bych tímto poděkovala všem, se kterými jsem doposud pracovala. Jsme bezva tým a to je v dnešní době vzácné,“ uvedla nová moderátorka.

„Naše zprávy patří dlouhodobě mezi nejsledovanější pořady televize Barrandov. Jsme si jistí, že Eva Borská perfektně zapadne do týmu moderátorů Našich zpráv a ještě více zvýší kvalitu a atraktivitu naší zpravodajské relace,“ okomentoval změnu na postu moderátorky generální ředitel televize Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…