Bíny a spol. jsou zpátky a s nimi veksláci, skořápkáři a Veřejná bezpečnost... Nenechte si ujít slavnostní premiéru Bony a klid 2!

14.05.2014 17:41

Dlouho očekávané volné pokračování kultovní vekslácké balady z konce 80. let Bony a klid 2 je konečně tady, slavnostní premiéra se odehraje 20. května v 19 hodin v TIPSPORT Aréně. A dít se budou věci v Praze dlouho nevídané! Stylový doprovodný program návštěvníkům připomene dobu vzniku filmu Bony a klid – pamětníkům nabídne lehce nostalgické, mladším ročníkům poučné a všem generacím zaručeně zábavné zážitky a skvělou podívanou.

Bíny a spol. jsou zpátky a s nimi veksláci,  skořápkáři a Veřejná bezpečnost... Nenechte si ujít slavnostní premiéru Bony a klid 2!
Foto: NOGUP Agency s.r.o.,
Popisek: Bony a klid 2

Parkoviště před halou v sousedství bývalého Parku oddechu a kultury Julia Fučíka bude plné veksláků, čile směňujících marky i dolary za bony a budou-li v dobrém rozmaru, můžete od nich dostat volňásky na různé akce či výstavy. Na své oběti budou číhat i skořápkáři. Ale pozor, přítomna bude také tajná policie a vyloučit se nedá ani zátah příslušníků Veřejné bezpečnosti, kteří se na místo dostaví v tradičních žlutobílých autech s modrými majáčky a pro obveselení přihlížejících sehrají několik dobových scének. Potkat můžete známé herce z komedie Bony a klid 2 i hudebního skladatele Ondřeje Soukupa, všichni se fanouškům rádi podepíší. Bíny dá před halu dovézt sníh až z Krkonoš jako před lety do Štěpánské, a o pořádné kikiny rozhodně nebude nouze. Legendární hit Relax kapely Frankie Goes to Hollywood bude slyšet už z daleka...

Samotné slavnostní premiéře komedie Bony a klid 2 bude předcházet velkolepý příjezd hereckých hvězd luxusními limuzínami a vstup po červeném koberci. Průvodce večerem Jan Antonín Duchoslav pak na pódiu přivítá herce i tvůrce, kteří divákům prozradí řadu pikantních detailů a historek z natáčení. Těšte se na Romana Skamene (vyhlášený šprýmař Bíny), Veroniku Jeníkovou (Evička), Simonu Chytrovou (autorka kostýmů a herečka), Ondřeje Soukupa (autor hudby), i na nové postavy, které vstoupily do děje: Jakuba Prachaře (Martin mladší) a Českou Miss 2013 Gabrielu Kratochvílovou (Linda).  Zároveň proběhne slavnostní křest soundtracku k filmu, takže šampaňské poteče proudem, jako za starých veksláckých časů. Jména kmotrů jsou překvapením.

Bony a klid 2, komedie o tom, co dnes dělá partička někdejších veksláků, je plná nečekaných dějových zvratů, dramatických i humorných situací. Ve filmu opět zní hudba Ondřeje Soukupa a britské kapely Frankie Goes to Hollywood. Producentem filmu Bony a klid 2 je NOGUP agency s.r.o.

Vstupenky na premiéru filmu Bony a klid 2 20. 5. 2014 v Tipsport Areně v Praze jsou v předprodeji v síti Ticket Art – www.ticket-art.cz  a Ticket Portal – www.ticketpotral.cz. Cena vstupenky: 249 Kč.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…