ČEZ Distribuce: Vrcholový sportovec v řadách energetiků

01.02.2023 12:39 | Komerční článek

Ondřej Čáp, provozní elektromontér ČEZ Distribuce z Dobrušky se ve svém volném čase věnuje vytrvalostnímu běhu. O tom, že se mu daří, svědčí i vysněný mistrovský titul.

ČEZ Distribuce: Vrcholový sportovec v řadách energetiků
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Dobrušský vytrvalostní běžec Ondřej Čáp má za sebou velmi úspěšnou sezónu. Člen atletického oddílu SK Dobruška si na veteránském šampionátu v Rumburku doběhl pro svůj první mistrovský titul, když 10 kilometrů na dráze zvládl v čase 37:17 minut. 

Anketa

Chcete, aby Babiš vedl ANO do parlamentních voleb jako lídr a kandidát na premiéra?

91%
5%
hlasovalo: 22948 lidí
Stal se tak mistrem České republiky a vybojoval si účast na Mistrovství světa a Evropy veteránů. Příští rok oslaví padesátiny a vicemistrem ČR byl již 6x.

Po účasti na dalších závodech ve Finsku, Bavorsku, Běchovicích si v závodě v Sedloňově doběhl pro zlatou medaili a sezónu zakončil krásným stříbrem na závodě Night Run v Olomouci.

A jak se mu daří skloubit náročnou práci provozního elektromontéra a běh? „Po náročné práci je to pro mě obrovský relax. Snažím se běhat za každého počasí a trénovat tak vytrvalostní běh, kondici a trpělivost,“ říká Ondřej Čáp.
Gratulujeme k úspěch a přejeme mu ještě mnoho uběhnutých kilometrů, účast na prestižních závodech a samozřejmě medailová umístění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…