ČEZ Teplárenská: Vyjadřovací portál opět zvyšuje dosavadní komfort služeb

02.12.2018 8:31

ČEZ Teplárenská, a. s., ze Skupiny ČEZ zprovoznila na svých webových stránkách důležitou novinku. Prostřednictvím internetu umožňuje projektantům, samosprávě i odběratelům tepla získat rychlou pohodlnou cestou nutná data a informace k vyjádření o existenci sítí, včetně dalších analytických podkladů.

ČEZ Teplárenská: Vyjadřovací portál opět zvyšuje dosavadní komfort služeb
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Webová aplikace „vyjadřovací portál“ tak zvyšuje dosavadní komfortní služby společnosti pro žadatele o potřebné informace, neboť na základě dotazu obdrží rychlejší emailovou cestou i odpověď, tedy souhrnnou zprávu o vyjádření k sítím.

„Cílem naší nové služby na stránkách (ZDE) je nejen poskytovat, ale i zajistit data provozovaných teplárenských sítí ve všech regionech, kde ČEZ Teplárenská působí,“ říká Radim Sobotík, obchodní ředitel společnosti. „Chceme tak usnadnit práci a hlavně ušetřit čas žadatelů o vyjádření k existenci teplárenských sítí. Zákonná lhůta pro vyřízení žádosti je přitom 30 dnů, elektronická cesta ovšem snižuje počet administrativních úkonů. Díky vyjadřovacímu portálu proto počítáme s tím, že dokážeme zpracovat a odeslat žádost o vyjádření zpět k žadateli mnohem dříve.“

Vyjadřovací portál je velmi intuitivní, přičemž postupně vede uživatele celým procesem zadávání potřebných údajů. Mezi jednotlivými kroky je možné se vracet a zpětně opravovat zadané údaje.

Aplikace využívá responzivní design, který zajišťuje její fungování pro všechny typy zařízení, tedy počítač, tablet i mobilní telefon. V následujících měsících bude proces nadále optimalizován a rozšiřován. Prostřednictvím vyjadřovacího portálu budou postupně nahrazena stávající zpracování žádostí k existenci sítí jednotným systémem v elektronické podobě.

„Předpokládáme, že proces vyjadřovaní plně zautomatizujeme zejména tam, kde jsou naše sítě a ochranné pásmo v bezpečné vzdálenosti. Po odborném posouzení tak může žadatel obdržet vyjádření již během několika málo pracovních dnů,“ uzavírá Radim Sobotík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…