ČEZ: V sobotu budou děti u Temelína kouzlit

02.09.2022 9:15 | Komerční článek

Na odpoledne plné zábavy, soutěží a kouzelnické tematiky se mohou tuto sobotu 3. září těšit děti od dvou do patnácti let. U Infocentra Jaderné elektrárny Temelín proběhne sedmý ročník Temelínského čarování. Třiapůlhodinový program začíná ve 14 hodin a vstup je zdarma.

ČEZ: V sobotu budou děti u Temelína kouzlit
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Mikromagie, zábavné soutěže, tancování nebo skákací hrad. To jsou jen příklady z programu, který na tuto sobotu připravila Jaderná elektrárna Temelín pro malé i větší návštěvníky. Děti se mohou těšit na soutěže s kouzelnickou tematikou, které prověří jejich šikovnost. Například budou přemáhat draka nebo chytat zlatou rybku. Během odpoledne bude všechny přítomné překvapovat svým uměním kouzelník. Některé triky dokonce poodhalí a děti tak budou mít šanci se je naučit.

Stejně tak se všichni návštěvníci budou moci zapojit do hudebně zábavné taneční show v podání Timbre musik.

Navíc pro děti, které přijdou v kostýmech, mají organizátoři připravenu malou odměnu. Celý program začíná ve 14 hodin u Infocentra Jaderné elektrárny Temelín.

Od začátku roku elektrárna Temelín vyrobila 10,2 terawatthodin elektřiny. Společně s Dukovany jde o zdroje, které produkují největší množství čisté elektrické energie a podílí se tak výraznou měrou na bezemisní výrobě Skupiny ČEZ. Ročně se díky jaderným elektrárnám nevypustí do ovzduší přibližně dvě desítky miliónů tun CO2.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

11:27 Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

Konsolidovaný hospodářský výsledek Skupiny ČD před zdaněním dle Mezinárodních standardů účetního výk…