ČEZ: Zákaznické centrum v Liberci se přestěhovalo do nového

28.10.2019 9:51

Zákaznické centrum Skupiny ČEZ v Liberci již na staré adrese nenajdete. Nově se nachází na Soukenném náměstí v přízemí Obchodního centra Forum. Mobilní klienti tak jistě ocení možnost zaparkovat si své vozidlo přímo v obchodním centru. Jeho bezbariérovost pak zaručuje umístění v přízemí, hned vedle vchodu od farmářských trhů.

ČEZ: Zákaznické centrum v Liberci se přestěhovalo do nového
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Liberecké zákaznické centrum je po Děčínu, Chomutovu, České Lípě a Ústí nad Labem dalším severočeským místem, kde se Skupina ČEZ snaží v moderním duchu přiblížit svým klientům. Jak mají nová zákaznická centra vypadat, si přitom stanovili zákazníci do značné míry sami. „Příjemná a profesionální obsluha v příjemném prostředí; to je naše heslo. Chceme, aby se zákazníci v našich centrech cítili co nejlépe. Nové centrum v Liberci má proto moderní a vzdušný design, který navozuje dobrou atmosféru a usnadňuje orientaci v prostoru,“ poznamenal k tomu generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec. „Uspořádání našich poboček vychází přímo z průzkumu mezi zákazníky, kteří sami navrhovali, co by zlepšili.“

Jedním z „veřejných kritérií“ pro přestěhování Zákaznického centra byla i snaha, zajistit současným i potenciálním klientům snazší přístup a hlavně dostupnější parkování v jeho blízkosti. Obojí liberecké OC Forum splňuje nejen díky parkovacímu domu s 850 místy a 150 minutami parkování zdarma, ale i tím, že je v dosahu zastávek všech autobusových a tramvajových linek městské hromadné dopravy. „Během pohodlného, komfortního a klidného nakupování přímo ve středu Liberce, tak mohou návštěvníci zavítat i do zákaznického centra a stejně tak pohodlně, komfortně a v klidu si u nás vyřídit vše potřebné co se energetických služeb týče,“ dodal Václav Vais, vedoucí Zákaznického centra Liberec.

Zákaznické centrum Skupiny ČEZ v Liberci na Soukenném náměstí v OC Forum je otevřeno každý všední den. V pondělí až čtvrtek od 8 do 17 a v pátek od 8 do 16 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…