ČEZ a Česká pošta otvírají nové pobočky v Kopřivnici, Hlučíně a dalších šestnácti městech

10.05.2022 8:24 | Komerční článek

Česká pošta a ČEZ Prodej pokračují v rozšiřování strategické spolupráce. V předchozích dvou vlnách společně otevřeli kontaktní místa ČEZ Prodej na 22 poštovních pobočkách a teď zahajují provoz na dalších 18.

ČEZ a Česká pošta otvírají nové pobočky v Kopřivnici, Hlučíně a dalších šestnácti městech
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Zákazníci si díky tomu budou moci nově vyřídit veškeré požadavky týkající se energií v Kopřivnici, Hlučíně, Uničově, Zábřehu, Dobřichovicích, Slaném, Brandýse nad Labem, Frýdlantu v Čechách, Vysokém Mýtu, Sušici, Klatovech, Rakovníku, Tachově, Chrudimi, Kadani, Litvínově, Břeclavi a Třebíči. Na základě dohody obou společností budou do konce tohoto roku přepážky ČEZ Prodej klientům k dispozici na 73 poštovních pobočkách po celé republice.

Nově otevřená kontaktní místa se tak přidávají k těm v Berouně, Blansku, Brně, Českých Budějovicích, Hlinsku v Čechách, Chrudimi, Jablonci nad Nisou, Jeseníku, Jihlavě, Jindřichově Hradci, Lounech, Mělníku, Písku, Rokycanech, Říčanech u Prahy, Strakonicích, Táboře, Uherském Hradišti, Vsetíně, Vyškově, Zlíně a Žďáře nad Sázavou.

„Desetitisíce doposud obsloužených klientů svědčí o tom, že náš záměr byl správný. Jsem rád, že to stejně vidí i společnost ČEZ Prodej a díky tomu nyní dochází k dalšímu rozšíření spolupráce. A budeme v ní pokračovat i nadále v dalších městech napříč republikou. Rozšíření portfolia služeb, které Česká pošta nabízí, ocení bezesporu hlavně její zákazníci. A to je náš cíl,“ vysvětluje ředitel divize státní poštovní služby Miroslav Štěpán.

Anketa

Je sněmovní opozice (ANO a SPD) dostatečně důrazná v boji s vládou?

hlasovalo: 36797 lidí

„Dosavadní zkušenosti z provozu plně potvrdily užitečnost a přínos obsluhy našich zákazníků na poštovních pobočkách, počet uspokojených požadavků se tu od loňského léta více než ztrojnásobil. I když klademe důraz na online řešení požadavků, a neustále proto zkvalitňujeme digitální služby, považujeme za důležité i udržování osobního kontaktu s lidmi. Právě pobočky České pošty jsou ideálním místem, kde si zákazníci mohou vyřešit své požadavky spojené s elektřinou nebo plynem,“ vysvětluje generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec.

Na těchto vybraných poštách si v kontaktních místech ČEZ Prodej mohou zákazníci vyřídit vše okolo energií či získat kontakty na odborníky, kteří jim poradí například s instalací střešní fotovoltaické elektrárny na rodinné domy. Též se mohou poradit o instalaci domácích tepelných čerpadel nebo plynových a elektrokotlů.

Nové přepážky ČEZ Prodej na České poště:

tabulka

Stávající přepážky ČEZ Prodej na České poště:

tabulka

Česká pošta je státní podnik, jehož zakladatelem je Ministerstvo vnitra a který na území České republiky provozuje poštovní služby. Se svými 27 000 zaměstnanci je jedním z největších českých zaměstnavatelů a jejich 3 200 pošt je jednou z nejrozsáhlejších pobočkových sítí na území ČR.

Společnost ČEZ Prodej, která je součástí Skupiny ČEZ, je s téměř 3,3 miliony zákazníků největším dodavatelem energií v Česku. Vedle toho nabízí také chytrá energetická řešení pro domácnosti: například instalace střešních fotovoltaických elektráren s bateriemi, tepelná čerpadla, plynové kotle a řídicí systémy, které tyto technologie propojují. ČEZ Prodej také provozuje virtuálního operátora Mobil od ČEZ, který má cca 128 000 zákazníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec