ČÍNSKÝ NÁRODNÍ CIRKUS s novou show ohromuje německé diváky

04.02.2013 19:22

Nejlepší světová akrobatická show – ČÍNSKÝ NÁRODNÍ CIRKUS – již zahájil své velké evropské turné. I letos se zcela novým programem FENG SHUI Životní harmonie sklízí úspěchy na všech svých zastávkách.

ČÍNSKÝ NÁRODNÍ CIRKUS s novou show ohromuje německé diváky
Foto: Ticket Art
Popisek: Čínský národní cirkus

Čínští akrobaté dosud vystoupili v Berlíně, Frankufrutu, Hannoveru nebo také v dvoutisícové olympijské hale v Mnichově. Diváci odměňují akrobaty dlouhotrvajícím potleskem po každém jednotlivém čísle a na závěr nechybí mohutná standing ovation. Turné čítá celkově přes 120 zastávek po celé Evropě, včetně 6 vystoupení v České republice.

Letošní turné FENG SHUI Životní harmonie neohromuje jen precizními a nenapodobitelnými akrobatickými výkony, ze kterých se tají dech všem věkovým kategoriím, ale také dokonalým hudebním doprovodem. O ten se postaral populární německý zpěvák a skladatel Konstantin Wecker. Hudba kombinuje prvky moderní popové a rockové hudby s tradičními čínskými motivy. Skvěle doplňuje dynamiku celé show a dopomáhá tak vytvořit unikátní kulisu pro akrobatická čísla.

Stejně jako v předchozích show Čínského národního cirkusu, jsou i letos jednotlivé akrobatické výstupy propojeny poutavým příběhem, který u nás samozřejmě bude vyprávěn v českém jazyce. Vystoupení tak působí celistvým dojmem a dokáže diváky strhnout.

Těšit se opět můžete na vzpírání, žonglování a točení talíři, „vnitřní sílu“ Chi Kung, díky které se akrobaté stávají imunními vůči čepelím dýk, hadí muže a ženy, stoje na rukou a salta, kouzlení a Chiao Ti - zápasy a simulace zvířecích pohybů v bojových tancích a další formy tradiční čínské akrobacie.

Nová show FENG SHUI Životní harmonie se v termínech od 19. do 24. března 2013 představí českým divákům v Brně, Ostravě, Ústí nad Labem, Pardubicích a na dvou vystoupeních samozřejmě také v Praze. Poprvé se také čínští akrobaté vydají také do Slovenské republiky, kde vystoupí v Bratislavě.

Ceny vstupenek začínají na 390 korunách a stejně jako v loňském roce, i letos je o vystoupení mimořádný zájem, zejména o pražská vystoupení. Neváhejte a zajistěte si včas své vstupenky. Předprodej vstupenek probíhá exkluzivně v celé síti TICKET ART – www.ticket-art.cz. Více informací, fotografie a videa naleznou diváci také na oficiálním webu akce – www.cinsky-narodni-cirkus.cz.

Termíny představení:

19. 3. 2013 od 19:00 hod. - BRNO, Hala Vodova
20. 3. 2013 od 19:00 hod. – BRATISLAVA, NTC
21. 3. 2013 od 19:00 hod. - PARDUBICE, ČEZ ARÉNA
22. 3. 2013 od 19:00 hod. - OSTRAVA, ČEZ ARÉNA
23. 3. 2013 od 14:00 hod. a 19:00 hod. - PRAHA, Kongresové centrum
24. 3. 2013 od 19:00 hod. – ÚSTÍ NAD LABEM, Zimní stadion

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…