Celní správa ČR: Rita vyčmuchala půl kilogramu pervitinu

27.03.2017 11:45

Bezmála půl kilogramu metamfetaminu zajistili ústečtí celníci při běžné silniční kontrole. Kurýrovi hrozí až pět let za mřížemi.

Celní správa ČR: Rita vyčmuchala půl kilogramu pervitinu
Foto: CS ČR
Popisek: Celní správa ČR, logo

V minulých dnech mobilní hlídka celníků zastavila na silnici č. 253 u obce Přítkov na Teplicku osobní vozidlo, v němž cestoval muž ve věku 57 let. Při kontrole zavazadlového prostoru celníci nezaznamenali nic podezřelého. Automobil následně ohledal také služebním pes, vycvičený na vyhledávání omamných a psychotropních látek, který označil prostor pod sedadlem řidiče. Celníci pod ním objevili ve fialovém triku zabalenou igelitovou tašku, která obsahovala zatahovací igelitový sáček s bílou krystalickou látkou o celkové hmotnosti 493,4 gramů. Provedený test reagoval pozitivně na metamfetamin, tedy pervitin.

Mobilní hlídka celníků řidiče spolu s vozidlem a převáženou zásilkou drog předala na místě přivolaným policistům k dalšímu šetření. Za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy hrozí muži odnětí svobody v délce až pěti let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…