Česká pošta: První pobočka v Ostravě se dočkala zcela nového designu

17.07.2023 13:21 | Tisková zpráva

Ostravané mohou navštívit zcela novou pobočku České pošty v OC Forum Nová Karolina. Po Odrách, Brně a Kroměříži jde o pátou moravskou pobočku ve zcela novém designu, která nabízí klientům nejen nový koncept obsluhy, ale i příjemnější prostředí, než dosavadní pobočky.

Česká pošta: První pobočka v Ostravě se dočkala zcela nového designu
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

„Pobočka je unikátní především otevřeným vzdušným prostorem, který odstraňuje pomyslné i reálné bariéry mezi pošťáky a jejich zákazníky,“ uvedla Martina Ivanová, pověřená zástupkyně ředitele divize státní poštovní služby České pošty a dodala: „Klientům budou sloužit celkem čtyři přepážky. Jedna univerzální, dvě balíkové a na poslední využijí tzv. ePoštu, kde vyřídí třeba stále vyhledávanější služby CzechPOINTU.“

Anketa

Vadí vám, když nemůžete za zboží nebo služby zaplatit kartou?

38%
62%
hlasovalo: 41190 lidí

Klienti budou moci plně využívat kompletní portfolio České pošty. Prostor je vybaven moderními technologiemi a nabízí zákazníkům přívětivé a efektivní prostředí pro plnění jejich poštovních potřeb.

Pobočka disponuje vyvolávacím systémem, který nabízí celou řadu moderních prvků pro efektivní vyřízení poštovních záležitostí. „Asi tou nejzajímavější je možnost zadání kódu pro vyzvednutí balíku. Ten se po odeslání ihned začne v zázemí chystat, a klient jej prakticky okamžitě dostane. Další využívanou možností vyvolávacího systému je objednání na pobočku prostřednictvím aplikace www.postaonline.cz/rezervace, kde si zvolí požadovanou službu a termín návštěvy, čímž ušetří čas a vše vyřídí přednostně bez čekání,“ vysvětluje Martina Ivanová.

Pobočka Ostrava 39 je bezbariérová. Otvírací doba je ve všedních dnech od 8 – 19 hodin, o sobotách od 8 – 13 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…