Česká televize představila vizi komunikace i nový tým

17.10.2023 19:50 | Tisková zpráva

Novou vedoucí komunikace České televize se stala Jana Mrákotová. Od 1. listopadu tým komunikace doplní Vendula Krejčová, dosavadní moderátorka pořadu Objektiv, která nastoupí na pozici tiskové mluvčí.

Česká televize představila vizi komunikace i nový tým
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova České televize na Kavčích horách

Hlavním cílem komunikace instituce je nabídnout divákům, odborníkům, spolupracovníkům a zaměstnancům otevřenou, transparentní a spolupracující komunikaci. 

Anketa

Vítáte konsolidační balíček, který vláda protlačila Sněmovnou?

2%
96%
hlasovalo: 31656 lidí

Tým externí a interní komunikace, korporátního partnerství a charity České televize od října vede Jana Mrákotová. Za Českou televizi bude od listopadu nově mluvit Vendula Krejčová. Hlavním cílem nového vedení je nastavit se všemi partnery otevřenou, transparentní, ale také technologicky pokročilou a uznávanou komunikaci.

Jana Mrákotová přichází do České televize z Krajské zdravotní, a.s., kde pracovala na pozici tiskové mluvčí a vedoucí komunikace. Dříve působila v televizi Prima, kde zastávala mimo jiné post vedoucí lifestylové komunikace. V rámci Primy působila také jako její mluvčí. V minulosti pracovala jako šéfredaktorka portálu G.cz, byla tiskovou mluvčí Thomayerovy nemocnice a Ministerstva zdravotnictví.

Vendula Krejčová působí v České televizi od roku 1999. V televizi začínala jako asistentka editora a postupně moderovala pořady Studio 6, Večerník a Dobré ráno. Pracovala také v zahraniční redakci ČT a od roku 2005 byla moderátorkou pořadu Objektiv, který posledních deset let také dramaturgicky vedla.

Komunikace České televize spadá do Divize korporátních služeb, jejímž ředitelem je od začátku října Michal Fila.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…