Český rozhlas: Oslavte s námi narozeniny Klubu Evergreen na swingových galakoncertech

20.04.2017 17:10

Hudební pořad Českého rozhlasu Dvojka Klub Evergreen oslaví pětileté výročí dvěma galakoncerty - 15. května v Kongresovém centru Zlín a 23. května v pražském Divadle ABC. S Big Bandem Felixe Slováčka vystoupí moderátoři pořadu Dasha a Jan Smigmator a jejich hosté: Ondřej Ruml a sourozenci Antonín a Věra Gondolánovi. Vstupenky na oba koncerty jsou již v prodeji.

Český rozhlas: Oslavte s námi narozeniny Klubu Evergreen na swingových galakoncertech
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Písně z repertoáru Franka Sinatry, Tonyho Bennetta, Barbry Streisand, Elly Fitzgerald, Michaela Bublého, Diany Krall ale i jejich české verze, nebo swingové verze hitů pop music a rocku, si tentokrát mohou milovníci hudby vychutnat naživo v podání Dashy a Jana Smigmatora v doprovodu vynikajícího Big Bandu Felixe Slováčka. Pozvání k hudebním oslavám pěti let Klubu Evergreen přijali i tři vzácní hosté! Společně s průvodci pořadu tak zahrají a zazpívají Ondřej Ruml a sourozenci Věra a Antonín Gondolánovi. „Půjde o skutečně výjimečné a neopakovatelné hudební setkání,“ dodává zpěvačka Dasha.

Je to neuvěřitelné, ale už je tomu opravdu pět let, co se se mnou a zpěvačkou Dashou můžete sobotu co sobotu setkávat na vlnách Českého rozhlasu Dvojka a společně s námi vždy krátce po poledni listovat velkým americkým zpěvníkem a vychutnávat si nesmrtelné swingové evergreeny, které máme všichni tak rádi. Pro mě osobně je Klub Evergreen velkým splněným snem,“ říká moderátor pořadu a swingový zpěvák Jan Smigmator.

Vstupenky na oba koncerty jsou již v prodeji. Na zlínský koncert 15. května od 19.00 hodin je možné zakoupit vstupenky na portále ticketstream.cz, do Divadla ABC na 23. května ve 20.00 hodin pak na pokladnách divadla nebo na webu mestskadivadlaprazska.cz.

„Klub evergreen je pro mne důkazem, že jdou skloubit mladí interpreti, mladí moderátoři a totální klasika jako je swing. Nedávno jsem někde zaslechl sousloví – moderně konzervativní. Klub evergreen je takový, stejně jako jeho moderátoři – moderní a přitom klasičtí. Těch pět let plných moderního i klasického swingu ukazuje, že to jde skloubit,“ doplňuje šéfredaktor Českého rozhlasu Dvojka Martin Groman.

Pořad Klub Evergreen vysílá Český rozhlas Dvojka od ledna 2012. Posluchači se mohou setkávat s velikány populární hudby, swingu a jazzu, zpěváky, hudebními skladateli, textaři, herci a muzikanty, kteří se stali neodmyslitelnou součástí hudební historie, ale i hvězdami současnými. Jeho tvůrci a průvodci jsou od samého začátku zpěváci Jan Smigmator a Dasha.

Za dobu pětileté existence si pořad získal celou řadu fanoušků a vzhledem k tomu, že se stal jedním z nejoblíbenějších pořadů Dvojky, rozrostl se také o speciální díly: koncertní Klub Evergreen Speciál a živé přenosy v Den otevřených dveří

Více k programu Českého rozhlasu Dvojka na dvojka.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…